2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 150 پست
چیکار کنمخیلی میترسم

نترس و قوی باش ...خدا نیمزاره حق کسی پایمال بشه ...مطمعن باش بچه بزرگ شه میفهمه حق کدومه باطل کدوم.چرا باید مادری رو که عاشقانه بزرگش کرده رو بزاره کنار بره سراغ پدری که هر روز با یکی هست ؟

یکی از اقوام نزدیک ما این کارو کرد بچه رو برداشت بچه پسره ۱۹ سالش شده نمیتونه جلوش بگیره مشروب میخور ...

من از همینا میترسم

خمش میبرمش مشاور کودک

خداروشکر ایشون گفتن پسر من خیلی الا حال روحیش نرماله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بپرسید من جواب میدمفقط کمکم کنید من احساسم جلو منطقمو گرفته

بچه با کی خوشحالتره ؟پدر چقدر براش وقت و انرژی میزاره ؟

عیا خودت تو این دو سال برا تربیت بچه بدون پدر دچار چالش نشدی؟اگه مهریه رو ببخشی میتونی یه سر پناه برای خودت و بچت تهیه کنی؟اینکه گفتی خانواده همسرت پولکین پس حتی اگه بچه انتخاب آخرته بروز نده و فقط رو مهریه پا فشاری کن تا لا اقل نصف مهریه رو از آن خود کنی ولی باز میگم من حتی از روحیه و احساسات بچه شما اطلاعی ندارم که شکننده هست یا نه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه با کی خوشحالتره ؟پدر چقدر براش وقت و انرژی میزاره ؟عیا خودت تو این دو سال برا تربیت بچه بدون پدر ...

پسرم بعد طلاق خیلی پرخاشگر شده بود 

برای همین خیلی تلاش کردم براش وقت گذاشتم و مشاور بردمش

الا مثل یه بچه عادی هست

تنها مشکلی که داره گاهی بچه هایی رو همراه پدرشون میبینه اه میکشه 

ازش بارها مستقیم و غیر مستقیم پرسیدم گفته پیش من دوس داره باشه

کنار خانواده پدرش شاید از نظر رسیدگی سخت بگذره برای درساش و کاراش 

از طرفی خانوادگی خسیس هستن 

ممکنه بچه عقده ایی بشه

ولی دوسش دارن همین

تنها نکته مثبتشون اینه دوسش دارن و براش وقت میزارن

بچه با کی خوشحالتره ؟پدر چقدر براش وقت و انرژی میزاره ؟عیا خودت تو این دو سال برا تربیت بچه بدون پدر ...

یکم تو این دو سال پس انداز کردم 

الا مستاجرم

ولی نمیتونم تمام خواسته هاشو براورده کنم 

یکم تو این دو سال پس انداز کردم الا مستاجرمولی نمیتونم تمام خواسته هاشو براورده کنم

با این اوصاف بچه با شما خوشبخت تره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

وکیل دارم تا اینجا فقط یکی رو میتونم بگیرم بعد ۲ سال از طلاق مهریه رسیده به اجرا برای حرج پدر هم خیل ...

نگران قضاوت بچه نباش، تو الان هر تصمیمی بگیری بهترین تصمیمه، ولی خب حق نیست وقتی کار کردی، همه چیزو بدی به اونا و تمام، من میگم اینطوری فکر نکن که فقط میتونی یکیشو بگیری، تو مهریه رو بگیر، بچه رو بعدا با سیاست بگیر، مهریست که دیگه گیرت نمیاد، بچه رو میشه گرفت حالا به هر طریقی، بچه با تو ملاقات داره دیگه توی اون تایم های کوتاه باید ذهنشو شستشو بدی که ناسازگاری کنه پیش اونا تا بیاد پیش تو، اصلا فعلا فکر درس و اینا نباش، ببرش بهترین رستوران غذاهای مورد علاقشو درست کن، ببرش تفریح ، ببرش اینور و اونور، فقط به فکر خوش گذروندنش باش، اینطوری بچه پیش اونا بداخلاق میشه، جیگرشون رو خون می کنه تا بیاد پیش تو، وقتی هم اومد نذار ارتباطش با باباش قطع بشه تا بتونه خودش از باباش پول بگیره. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پسره و ۶ سالشهپول به اندازه زندگی معمولی دارمولی هر چی در میارم باید خرج پسرم بشهنفقه نمیده زیاد خیل ...

نفقه رو دادگاه تعیین میکنه ولی من جات باشم مهریه رو میگیرم پسرتو میری دم مدرسه میبینی آخر هفته ها میاد پیش تو . ولی سعی کن مهریه رو کمتر ولی نقد بگیری

نگران قضاوت بچه نباش، تو الان هر تصمیمی بگیری بهترین تصمیمه، ولی خب حق نیست وقتی کار کردی، همه چیزو ...

مهریه هم که گرفتی اصلا به احدی نگو پولشو چیکار کردی، ملک گرفتی ماشین گرفتی طلا گرفتی به هیچ کس نگو. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نمیدونمشاید شایدم نهبستگی داره ازدواج کنه یانه

خوب پس درست و حسابی جمع کن نهایت تا ازدواج کنه فرصت داری برا اینکه بتونی لااقل جمع کنی بچتو پیش خودت ببری .مامان با احساس بی پول تو سری خور به درد نمیخوره