2777
2789
عنوان

قبول دارید هرکی پول داره خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله قطعاً حالا یکی میاد حرفهای صدا و سیمایی تکرار می‌کنه که مثلا سلامتی مهمتره همین الان جوابش میدم ...

در شرایط برابر که قطعا پول داشتن بهتره یه درجه بالاتری

کیه که اینو انکار کنه

موقعی با پول احساس خوشبختی میکنی ک کلن نداریو ت مشکلات پول بهت برسه وگرنه اونا اصن حس نمیکنن این چیزا رو ،خیلی فرقه بین ادمی ک مص منو تو اصن متوجه ی دم و بازدمش نی با اون ادمیکه هر نفسش با درد میره و میاد ما از نفس کشیدنمون احساس خوشبختی نمیکنیم ولی اون یدیقه ک بدون درد نفس بکشه اشک شوق میریزه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
باید هوش مالي داشته باشیم یک کسی مثل ترامپ چون پول براش کار می کنه کلی هم طرفدار دارهاگر برده پول بو ...

ما که ترامپ نیستم هیچکس مغر اون نداره اونم یه سیاستمدار اگر پول داشته باشی یه کسب و کار راه میندازی و پولت و جاهای درست سرمایه گذاری میکنی 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

پول یکی از مهمترین اسباب خوشبختی و رفاه هست

اما لزوما هرکسی داره خوشبخت نیست

منم قبلا همین نظر رو داشتم ولی بعدا  با گذشت زمان فهمیدم خوشبختی یه حسه کاملا درونیه و احساس رضایتیه که از زندگی داری

ممکنه یه کارمند ساده باشی با حقوق ۳۰ تومن،ولی یه زندگی اروم داشته باشی،همسری که بهت عشق و انگیزه میده و خونه ای که گرمه و تنی که سالمه و اسیر بیمارستان و دکتر و درمان نیستی

وقتی داشته های ریز و درشتت به چشمت بیاد،اون موقع احساس خوشبختی داری

خیلی از ادمای مولتی میلیاردر رو میشناسم که این احساس رو ندارن،چون مدام از اون جایگاه و میزان درامدشون راضی نیستن و خودشون رو با بزرگتر از خودشون مقایسه میکنن و خب ارامشه نیست قطعا...

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

پولدار به حساب میایمولی حاضرم بچه کار بودم این زندگیو نداشتم

منم همینطور .کاش همسرم بی پول بود ولی  حامی بود ،همراه بود، آزار نمی داد،در کل آدم بود

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

ما که ترامپ نیستم هیچکس مغر اون نداره اونم یه سیاستمدار اگر پول داشته باشی یه کسب و کار راه میندازی ...

اما مثل اون انسان که هستیم 

ما چی مون از اون کم تر هست؟ 

حتی من دبدم از اون موفق تر و پولدارتر 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
منم همینطور .کاش همسرم بی پول بود ولی حامی بود ،همراه بود، آزار نمی داد،در کل آدم بود

یکی رو میشناسم خر پوووووول اما زنش میگفت ارزو دارم با هم داخل ماشین یه فلافل بخوریم .حالا هم اقا با دختری دوست شده اون حامله است نشستن بچه دنیا باید تا تکلیف مخص بشه