2777
2789
عنوان

قبول دارید هرکی پول داره خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 67 پست
😂 چطوری پول برده ما بشه

باید هوش مالي داشته باشیم 

یک کسی مثل ترامپ چون پول براش کار می کنه کلی هم طرفدار داره

اگر برده پول بود کسی نگاهش هم نمی کرد 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پول خیلی خیلی خوبه ولی بعضی چیزا و نمیشه با پول به دست آورد مثل ابرو مثل بیماری

بخدا اینا هم میشه با پول بدست آورد بیماری لاعلاج هم باشه به دکترا پول میدن درمانش میکنن

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

بله قطعاً حالا یکی میاد حرفهای صدا و سیمایی تکرار می‌کنه که مثلا سلامتی مهمتره همین الان جوابش میدم ما داریم در شرایط برابر مقایسه میکنم باز قطعا یه بیمار پولدار وضعیتش از یه بیمار فقیر بهتره.

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

حالا این به کناردقت کردی حتی انگار خدام طرف پولداراسمیبینی پولدارا هر روز کارشون راه میفته و میرن با ...

خوب عزیزم پول داره مثلا میره بورس ثبت نام میکنه پولشو چند برابر میکنه اون فقیر هم نداره همونم که داره باید خرج کنه دیگه چه ربطی به خدا داره

هزینه کلاس کنکور در اون حدی نیست که نیاز باشه حتما خیلی پولدار باشی... الان یه موبایل تقریبا معمولی بیست ملیونه که دست همه هست

در مورد حرفه و شغل هم یاد گیری حرفه و شغل نیاز به پول زیادی و خاصی نداره، اگر کسی در حد همون ده تومن بیست تومن لازم برای یادگیری حرفه و شغل هم نداره با چند ماه کار کردن, هر کاری که یه مقدار خیلی کم هم حقوق بدن، می‌تونه اون پول رو جور کنه... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

خیلی زندگی براش قابل تحمل تره 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
حالا این به کناردقت کردی حتی انگار خدام طرف پولداراسمیبینی پولدارا هر روز کارشون راه میفته و میرن با ...

آیه قرآنه میگه ان اکرمکم عندالله اتقاکم

یعنی همانا عزبزترین شما نزد خدا با تقواترین شماست

دوست داری باور کن دوست نداری باور نکن اما حقیقته

تهمت به خدا زدی 

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

پول برای خوشبختی لازمه ولی کافی نیست.رفاه داره و نسبت به اونی که پول نداره صد قدم جلوتره ولی خوشبختی ...

اونا دیگه مشکلات مادی ندارن مشکلات روحی و روانی و معنوی دارند اونا اصلا در مورد پول دیگه صحبت نمیکنن خواسته هاشون چیزهای دیگس هر چند همونا هم با پول خیلی هاش رفع میشه

پول خوشبختی میاره ولی یه چیزایی رو نمیشه با میلیاردها پول حل کرد

مثلا من یه مادر خیلی خبیث دارم هر چقدرم پول داشته باشم نمیتونم ذات شو تغییر بدم 

پول خوشبختی هست ولی نه خوشبختی مطلق