2777
2789
عنوان

قبول دارید هرکی پول داره خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست
اونا دیگه مشکلات مادی ندارن مشکلات روحی و روانی و معنوی دارند اونا اصلا در مورد پول دیگه صحبت نمیکنن ...

آره دیگه. من میگم مشکلات مالی ندارن ولی مشکلات دیگه که با پول حل نمیشه که می تونن داشته باشن.

بنابراین نمیشه گفت همشون خوشبختن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چند روز قبل، پیش یکی از دوستام بودم که از لحاظ پولداری، با شاه فالوده نمیخوره، ولی نه خودش و نه خانمش، و نه بچه‌هاشون احساس خوشبختی نمیکردن، 

بنظرم همه چی بستگی داره به نگاه و دید ما

خود من، گاهی حتی پول خرید نون خالی نداشتم، ولی هیچ وقت احساس بدبختی نکردم و همیشه هم خدا رو شکر کزدم و فکر میکنم بخاطر همین نوع نگاه و شکر‌گراری، خدا دیگه مثل قبل لنگم نذاشته و برای خرجهام، از زیر سنگ هم که شده برام پول میغرسته😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی رو میشناسم خر پوووووول اما زنش میگفت ارزو دارم با هم داخل ماشین یه فلافل بخوریم .حالا هم اقا با ...

منم دوست دارم باهاش برم یه جگرکی چندتا سیخ جگر بخوریم یا بریم یه بستنی قیفی باهم لیس بزنیم ولی در شآن آقا نیست🥴 ،حتما باید بره کصاب یا شاندیز

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

ما که ترامپ نیستم هیچکس مغر اون نداره اونم یه سیاستمدار اگر پول داشته باشی یه کسب و کار راه میندازی ...

من که نمیگم پول نباشه میگم پول باشه ولی برده ش نباشیم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
چند روز قبل، پیش یکی از دوستام بودم که از لحاظ پولداری، با شاه فالوده نمیخوره، ولی نه خودش و نه خانم ...

خداروشکر بازم راضی هستی 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

پول فقط حلال مشکلاته ولی بیشتر مواقع از وقوع مشکل نمیتونه جلوگیری کنه پس همه چیز نیست مثلا یه بنده خدایی از نزدیکان بسیار پولداره ولی هنوز مجرده وافسردگیه حاد داره طوری که حتی از خونه پاشو نمیزاره بیرون ۵۰سالشه نه زن داره نه بچه واقعا ادم باید دعا کنه فقط عاقبت بخیر بشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
منکه بخاطر پول به بدبختی مطلق رسیدم

الان دیگه خیلیا اینجوری زندگی میکنن 

من اکثر نی نی سایتی هارو هم میبینم همین شکلن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛