2777
2789
عنوان

قبول دارید هرکی پول داره خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 66 پست

بستگی داره 

اگر شخص برده پول باشه بدبخت هست 

اگر پول برده ش باشه خوشبخت هست 

اگر برده پول باشیم، برای پول کار می کنیم 

اما اگر پول برده ما باشه، اون برای ما کار می کنه 

پس خیلی مهم هست این موارد 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره اگر شخص برده پول باشه بدبخت هست اگر پول برده ش باشه خوشبخت هست اگر برده پول باشیم، برای پ ...

😂 چطوری پول برده ما بشه 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

پول برای خوشبختی لازمه ولی کافی نیست.

رفاه داره و نسبت به اونی که پول نداره صد قدم جلوتره ولی خوشبختی یه حس درونیه ممکنه برای اونی پول داره هم این حس وجود نداشته باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بستگی داره اگر شخص برده پول باشه بدبخت هست اگر پول برده ش باشه خوشبخت هست اگر برده پول باشیم، برای پ ...

ما شخص داریم پولدار هست اما چون برده پول هست بدبخت ترین آدم دنیاست 

و شخصی هم داریم وضعش عادی هست اما چون پول براش کار می کنه خوشبخت هست 

این جاست که میگند پول برای بعضی ها خوشبختی نمیاره و بدبختی هم نمیاره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

پول خوبه واسباب خوشبختیه و این امر رو نمیشه کتمان کرد ولی لزوما خ.شبختی نمیاره چقدر بودن کسایی که برا کنکور میلیونی خرج کردند ولی نتونستن کنکور دانشگاه خوب قبول بشن یا دیدم کسایی رو که با وجود پول بچه هاشون رو درست تربیت نکردند و فرزندشون معتاد یا الکلی بار اومده ...در مورد ازدواجم کم نیستن آدمای پولداری که زندگیشون منتهی به طلاق شده من میگم آدم نیازمند نباشه و از تربیت خانوادگی خوبی برخوردار باشه و از نظر عاطفی تأمین باشه خوشبخت و ثروتمنده ولو اینکه پولدار هم نباشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اصلا این حرف درسن نیست

پول رفاه میاره خوشبختی نمیاره

خوشبختی تر کیبی از سلامتی

رفاه

آرامش

داشتن عزیزانت کنارت

و اینکه بتونی کارایی که دوست داری انجام بدی

حتی یکی از اینا اگه نباشه مشکل داری

پس پول به تنهایی هیچکاری

اگه عزیزانت کنارت نباشن ولی خونه ۵۰۰ متری داشتی خوشبخت بودی

اگه‌پول داشتی ولی حق نداشتی به خواسته برسی خوشبختی

یه نفر میشناسم ۵۰۰ومیلیارد پولشه ما خوشبختی نیست چون بچه هاش درست تربیت نکرده و مدام درگیرشونه