2777
2789
عنوان

خانمای متاهل اگه کسی هس میشه حتمن نظر بدید واقعن شوهرم خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست
گوشش ندهجوابشم ندهیه گوشت در باشه یکی دروازهوقتی راجب این موضوع حرف میزنه پاشو برواشپزخونه .حموم.یک ...

تا پدرش زنده بود زندگیم جهنم بود الان یکم شاید بهترباشه دیشب دیدم گف تو مخصوصن اینجوری میکنی منو حرص بدی منم لباس عروسی دستم بود پرت کردم سمتش گفتم من هیجا نمیام خودت برو حالشو ببر گرفنم خوابیدم

مهمونی شامه عروسیم شام میگه ساعت ۷غروب بریم تا۸بشینیم خونه داداشم بعد بریم عروسی😒اصن عروسی بهمون کا ...

خوب دعوتتونم نکردن اگه میخاستن کارت میدادن  اینم لفظی گفتن توی رودربایستی افتادن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم صحبت کن و واضح دیدگاه خودت رو بگو بهش‌البته با حفظ احترام و سیاست در انتخاب کلماتمثلا بگو راست ...

واقعننننن دلم میخواد ولی نمیشه فقط با دعوا حرف حالیش میشه منطقش واقعنننننن صفررره بجوری که فقط فکر جداییم 

مثلا برای امشب میتونی بگی مادر و برادر و جاریم برای من اولویتن نسبت به دیگران. و ترجیح میدم اگر بین عروسی یه نفر دورتر و بودن خانواده یکیشون رو انتخاب کنم چون انرژی بیشتری ندارم خانواده رو انتخاب میکنم

استارتر جان عمدا میگم بگو( خانواده ) و از کلمه ( خانواده ات) استفاده نکن که حس کنه اونها رو خیلی مهم میبینی

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خوب دعوتتونم نکردن اگه میخاستن کارت میدادن اینم لفظی گفتن توی رودربایستی افتادن

با همه تو رودربایسیه😏جالبه دیروزم یکی برای شام دعوت کرده میگه ترسیدم بهت بگم عصبانی شی فک کن طرف غروب میکه برای شام کسی که اولین بار میری خونش انتظار دارع منم بگم باشه الان نیم ساعته اماده میشم من الان ده ساله عروسشونم یبار خونه مادرش بدون ارایش لباس مرتب خودمو بچم نرفتبم دوسندارم هیجا شلخته باشم

شوهرت مشکلی که داره میخواد همه رو راضی نگه داره .. قدرت نه گفتن به بقیه رو نداره..دعوای خالی کافی نیست..مهمونی رو برو عروسی بی کارت نرو..رفتنی هم ببینه لباس مجلسی نبردی میفهمه بگو اونجام پیش خونواده ت دعوا میشع زشت میشه اصرار نکن بی کارت دعوت و عروسی غریبه نمیام ..تمام....

واقعننننن دلم میخواد ولی نمیشه فقط با دعوا حرف حالیش میشه منطقش واقعنننننن صفررره بجوری که فقط فکر ج ...

اگر حرف زدن حضوری بلد نیست تو واتس اپ یا تلگرام وقتی خونه نیست و جاییه که وقتش آزاده بفرست. یادت باشه در نهایت احترام و القای اینکه دوستش دارید

مثلا احمد جان نیاز دارم درباره یه موضوعی باهات صحبت کنم چون مدتهاست بابتش اذیتم و خوب من وقتی باهات صحبت میکنم حس خوبی میگیرم و ممنونم که تو اون کسی هستی که میتونم مشکلاتمو بهش بگم....

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

با همه تو رودربایسیه😏جالبه دیروزم یکی برای شام دعوت کرده میگه ترسیدم بهت بگم عصبانی شی فک کن طرف غر ...

بحث شلختگی یا تمیز بودن نیست باید واسه خودش ارزش قائل باشه تا دیگرانم همینطور باهاش رفتار کنن مگه هرکس تعارف کرد باید قبول کرد طرف روهم معذب میکنه دیگ تعارفش نکنه😂

شوهرت مشکلی که داره میخواد همه رو راضی نگه داره .. قدرت نه گفتن به بقیه رو نداره..دعوای خالی کافی نی ...

الان بهش گفتم تکلیف مشخص کن پیراهنمو بیرون بذارم یا شومیز مهمونی اگه ناراحتی اصن حفتشو نمیرم

البته شما هم یه جاهایی همراهیش کنید و واقعا نیاز نیست همه جا شسته رفته کااامل برید.بعضی جاها رو میشه ساده تر هم رفت.

استفاده از مشاوران برای اینکه همسرتون بتونن اعتماد بنفس نه گفتن رو داشته باشن هم بهتون پیشنهاد میکنم

الان بهش گفتم تکلیف مشخص کن پیراهنمو بیرون بذارم یا شومیز مهمونی اگه ناراحتی اصن حفتشو نمیرم

جلو همدیگه دارید گارد میگیرید. خوب نیست عزیزم

تا پدرش زنده بود زندگیم جهنم بود الان یکم شاید بهترباشه دیشب دیدم گف تو مخصوصن اینجوری میکنی منو حرص ...

پدرم منم مثل شوهر تو بود

حرص درار

مادرمم حرفش یکی

میگفت مثلن نمیام

دیگه کشش نمیداد

هر چی بابام دعوا میکرد داد میزد قهر میکرد حرف میزد

یک کلام مادرم جوابشو نمیداد و کار خودشو میکرد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
البته شما هم یه جاهایی همراهیش کنید و واقعا نیاز نیست همه جا شسته رفته کااامل برید.بعضی جاها رو میشه ...

من واقعن هیج جا نمیتونم بدون لباس مرتب موی مرتب برم ساده میرم ولی تمیزو اتو کشیده 

پدرم منم مثل شوهر تو بودحرص درارمادرمم حرفش یکیمیگفت مثلن نمیامدیگه کشش نمیدادهر چی بابام دعوا میکرد ...

منم کار خودمو میکنم ولی خسته کننده س ادمای بلانسبت نفهم اطرافیانشو زجر میدن روانپزشک لازم میکنن خودشون روزبروز سالمترو جوونتر