2777
2789
عنوان

پرخاشگری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 26 پست
میفهمه و از قصد انجامش میده. بچه ام رو خیلی دوست دارن همه و وقتی وارد جمع میشیم نظر همه رو پسرمه. و ...

خب پس اگر میفهمه براش باید محدودیت بذاری مثلا اگر رفتیم پارک بچه ای رو زدی همون موقع برمیگردیم خونه یا مثلا اون روز خوراکی دیگ نمیخریم یا... و هرچقدرم گریه و زاری کرد پای محدودیتات وایسی

و از اونطرف خودت باهش بازی زیاد بکنی و محبت زیاد بکنی که وقتی محدودیت میذاری لجباز نشه و بخاطرت حاضر باشه رفتارش رو اصلاح کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل که زیاد وجود داره ولی باید ریشه یابی بشه که کدوم دلیل باعثشه اکثرا به خانواده برمیگرده از نظر ت ...

شاغل هستم. و پدر شوهرم بسیار دخالت میکنه در ترییت من. رک و‌در حضور بچه مانع تربیت من میشه

میبرم خانه بازی بچه هارو میزنه. و پدرو مادرهاشون ناراحت میشن و با لحن بدی میگن خانم بچه ات رو درست ت ...

حواست باشه خانه بازی سرسره و اینا منظورم نبودا . گفتم بهت بازی با خاک و اب . جای دیگه براش فراهم کن که تنها باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی. کل روز

واااااو

خب نکته اصلی همینه

لطفا جمعش کن موبایل و تلویزیون رو

بچها مرز رسانه  و واقعیت رو قاطی میکنن فکر میکنن مثل ادمای تو فیلمان میتونن بزنن بپاشن بکشن خراب کنن

رسانه بشدددددت بچهارو پرخاشگر میکنه و سطح هیجاناتشون رو  میبره بالا

لطفا لطفا لطفا تا حد ممکن رسانه رو تو خونتون کاهش بده

واااااوخب نکته اصلی همینهلطفا جمعش کن موبایل و تلویزیون روبچها مرز رسانه و واقعیت رو قاطی میکنن فکر ...

درست میفرمایید. شخصیت مورد علاقه اش هالک هستش. دقیقا رفتار های اونو انجام میده. الان به این موضوع اشاره کردین بهش  دقت کردم

پدر شوهرم بچه رو بغل میکنه و‌ میگه پسرم راحت باش هر کاری دوست داری انجام بده. بعد رو به ما میگه پسرم ...

نه این نه

یا شما پرخاشگری یا شوهرت

جو خونه اروم نیست

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

عزیز بچه ها احساسات توشون بیدار شده اما احساساتشونو نمیشناسن و مهارت ابراز درست و کنترلش ندارن

کتابهای شناخت احساسات برلی این ست رو بخر و خیلی براش بخون

تو موقعیت های مختلف ازش بپرس چه احساسی داره عصبانیه؟ هیجانیه؟ خیلی کمک میکنه

نکته بعدی تلویزیونه شما کل روز بچه رو میزارید جلوی تی وی؟ اشتباه بزرگیه

بعد هالک میبینه؟؟؟؟ بچه ۳ ساله؟

کارتون‌ها هم رده سنی دارن شما دنیل تایگر، پپاپیگ و ... و کارتونهای ازین دست که آروم و بدون خشونت هستن باید براش بزارید

پسر من سه سال وچهارماهشه 

غریبه هارونمیزنه ولی خواهرشووخودمونوچرا

زودعصبی میشه شدیدددد خودشوکنترل نمیکنه فوری قهروگریه وتحمل اینونداره کسی بهش بگه آروم باش

خیلییی شلوغه و

آشغال دماغشان میخوره ازبچگی😢😢😢

پسر من سه سال وچهارماهشه غریبه هارونمیزنه ولی خواهرشووخودمونوچرازودعصبی میشه شدیدددد خودشوکنترل نمیک ...

پسر من اصلا اهل گریه و زاری نیست. خیلی همیشه حس قدرت و غرور داره. همیشه میگه من خیلی قوی ام