2777
2789
عنوان

پرخاشگری کودک

126 بازدید | 26 پست

پسرم سه سالشه. و وقتی در مراسم و مهمانی ها حضور داره به همه سعی میکنه آسیب بزنه. و این کار رو دوست داره و از انجام دادنش خوشحال میشه.  مثلا گوشی یکی رو پرت میکنه،بچه یکی رو کتک میزنه یا هول میده. من خیلی خجالت میکشم و همیشه سعی میکنم خیلی از مراسم ها رو‌ شرکت نکنم

یه الگوی پرخاشگر داره او خونه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه سه ساله تازه اول راه تربیت هست پس زیاد نمیشه گفت ایراد تربیتی هست . 

به نظر من پسر شما فقط انرژیش زیاده و توی مهمونی که هیجانی میشه نمود پیدا میکنه . 

انرژیشو تخلیه کن . روزی دو سه ساعت شرایط جور کن  با خاک یا اب بازی کنه . اگر باغچه داری بهش ماشین و بیلچه بده بره خاک بازی اگر نداری ببر پارک اگر نه ببر خانه بازی که اتاق شن و خاک  داره اگر اونم نمیتونی حموم که داری اسباب بازی بده ببره بشوره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو خونه چجوریه؟ اگ تو خونه معمولیه تو مهمونی داره جلب توجه میکنه احتمالا تو خونه خیلی سرکوب میشه اون ...

همینجوری. ولی توی اینترنت خوندم که پرت کردن جزو مراحل رشد کودک هست. ولی این رفتارش توی جمع و با وسایل دیگران خجالت آوره

بچه سه ساله تازه اول راه تربیت هست پس زیاد نمیشه گفت ایراد تربیتی هست . به نظر من پسر شما فقط انرژیش ...

میبرم خانه بازی بچه هارو میزنه. و پدرو مادرهاشون ناراحت میشن و با لحن بدی میگن خانم بچه ات رو درست تربیت کن. ولی واقعا من نمیدونم باید چیکار کنم. و اصلا مادر بی تفاوتی نیستم

همینجوری. ولی توی اینترنت خوندم که پرت کردن جزو مراحل رشد کودک هست. ولی این رفتارش توی جمع و با وسای ...

بله ولی پرت کردن توپ نه گوشی موبایل

بچه سه ساله باید بفهمه گوشی موبایل برای پرت کردن نیست یا میفهمه و خودخواسته میکنه که از سر کمبود محبت و جلب توجهه

یا نمیفهمه که باید از لحاظ بیش فعالی و مغزی بررسی بشه

تو خونه چجوریه؟ اگ تو خونه معمولیه تو مهمونی داره جلب توجه میکنه احتمالا تو خونه خیلی سرکوب میشه اون ...

پیش فعالی حالت های دیگه هم داره. که در مورد بچه ام اون حالت هارو نداره

دلیل که زیاد وجود داره ولی باید ریشه یابی بشه که کدوم دلیل باعثشه 

اکثرا به خانواده برمیگرده از نظر تربیت نه 

اینکه امکان داره ی نفر تو خونه همچین رفتاری داشته باشه،فیلم اینجوری دیده باشه،محبت کمی بین اعضا خانواده باشه چون اینجوری کودک دچار استرس میشه و در پرخاشگری نشون میده،مادر کودک شاغل باشه بچه همش استرس جدایی از مادر رو داشته باشه و....کلییی دلیل دیگه 

بله ولی پرت کردن توپ نه گوشی موبایلبچه سه ساله باید بفهمه گوشی موبایل برای پرت کردن نیست یا میفهمه و ...

میفهمه و از قصد انجامش میده. بچه ام رو خیلی دوست دارن همه و وقتی وارد جمع میشیم نظر همه رو پسرمه. و دقیقا کساییکه خیلی رو اعصابش راه میرن اینکار رو انجام‌میده

یه الگوی پرخاشگر داره او خونه

پدر شوهرم بچه رو بغل میکنه و‌ میگه پسرم راحت باش هر کاری دوست داری انجام بده. بعد رو به ما میگه پسرم یکی یدونه ماست باهاش کاری نداشته باشید🤦‍♀️