2777
2789
عنوان

معلمم وسی ساله تصمیم گرفتم مجددا کنکور بدم برای رشته های پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن تا دلیلم بگو بهم شاید تاثیر گذاشت رومبیخیال شدم

۷ سال بیخوابی و کشیک و دوری از بچت  که وقتی بزرگ بشه نبودنت و خلا عاطفی رو میزنه توی چشمت میزنه آخرشم که چی؟ به عنوان جی پی درامدت اندازه یه معلمه برمیگردی به همین نقطه ای که الان هستی

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بخون عزیزم.اینایی که بهت گفتن نه، از زاویه ی دید خودشون به مسئله نگاه میکنن به نظرم شما ۵۰ سالگی هم که پزشک بشی میرزه.شما علاقه ت رو پیگیری کن.فعلا که نیازی نیست از کارت بیای بیرون اگه قبول شدی اونوقت باید استعفا بدی.معلمی یه شغل یکنواخت و خیلی معمولیه که آدمو خسته میکنه قابل قایسه با پزشکی نیست

بخون عزیزم.اینایی که بهت گفتن نه، از زاویه ی دید خودشون به مسئله نگاه میکنن به نظرم شما ۵۰ سالگی هم ...

عشقه معلمی❣

معلم اگه معلم باشه دنیای خودش و بچه هارو از یکنواختی در میاره😍🥰

نمیارزه ارامشتو بهم بریزی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
تو هم خوشی زده زیر دلت مطمئن باش هیچ وقت دنبالش نمیری و زحمت نمی‌کشی مگه الکیه

اینجوری هم نیست، منم شرایطم مشابه این خانمه، دو بچه دارم، یه شغل خوب رسمی دارم، پونزده سال سابقه کار دارم، سنم هم از ایشون بیشتره، اما دارم میخونم و ایمان دارم موفق میشم و راه درستی رو دارم میرم ، البته من داروسازی میخوام