2777
2789
نرم دکتر یعنی؟چند وقت یکبار اینطوری میشه دستم

میخوای بری برو ولی در این حد رو داروخانه معمولا پماد میده . نهایتش بزن اگر نرفت برو دکتر متخصص

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شبیه کهیره

به دارو یا مواد شیمیایی حساسیت داری.

برو دکتر

انشاءالله خوب میشی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسایت فکر کنم یه پماد بتا متازون بگیر بزن خوب میشه

آخه دوست دارم بدونم از چیه که هر چند وقت یکبار میلاد و باز خودش می‌ره

اینبار ولی هرکاری کردم نرفته

یعنی دروغ چرا فقط وازلین میزنم برای نرم شدن دستم 

پماد فلوئوسینولون

اینجا هر کی یه چیزی میگه برو دکتر خیال خودتو راحت کن 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

[QUOTE=364100774]آخه دوست دارم بدونم از چیه که هر چند وقت یکبار میلاد و باز خودش می‌ره اینبار ولی هرکاری کردم نرفته ...[/QUOTEحتما به یه چیزی حساسیت داری چون دوستم دستاش همین جوری بود بعدکه رفت  دکتر گفته بود به خاک حساسیت داشت چون تو کار گل و گیاه بود 

احتمالا به چیزی حساسیت دادی

شوینده جدید یا کرم جدیدی استفاده نکردی؟

من یه بار تاید جدید استفاده کردم برای لباسا دقیقا اینجووری شدم حتی کف دستم خارش گرفته بود 

دل خسته از شب، افتاده از پا / کی می رسد باز، میلاد فردا