2777
2789
وقتی غذا میخورم اگه مثلا گوشت باشه یا چیزای سفت نمیتونم ببلعم دارو نمیتونم بخورم مال من فوبیای بلعه

منم یکی اطرافم هست دارو میخوره راحت ولی گوشت و مرغ گاهی میخکره گاهیم از دهنش درمیاره نمیتونه قورت بده میخواد انگار بالا بیاره.بچست.این اختلال بلعه ینی؟چجودی باید پیگیری کرد.خواهرزادمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما از دارو اینا چیزی بلدی؟ داروی خوب برای هرمونای زنانه بلدی؟ جلوگیری از یاسگس و اینا

نه فدات من اطلاعاتم کامل نیست 

اگر یائسگی زودرس دارید ، برید متخصص جانم

در بدترین حالت لاقل تخمک هاتون را ذخیره میکنن

اگر بخاطر علائم یائسگی میگید 

آمپول هایی هورمونی تزریق میکنن که دچار پوکی استخوان نشید و علائم منوپاز کمتر اذیتتون کنهد

منم یکی اطرافم هست دارو میخوره راحت ولی گوشت و مرغ گاهی میخکره گاهیم از دهنش درمیاره نمیتونه قورت بد ...

اختلال بلع یا عصبیه یا ممکنه از معده باشه اینی که شما میگین اختلال بلعه من قرصم نمیتونم بخورم چند روزه سرما خوردم قرص نمیتونم بخورم

منم یکی اطرافم هست دارو میخوره راحت ولی گوشت و مرغ گاهی میخکره گاهیم از دهنش درمیاره نمیتونه قورت بد ...

علت های دیس فاژی خیلی متنوع هست عزیزم

شاید فاگوفوبیا نباشه 

بهتره برید فوق تخصص گوارش اطفال

نه اونم حالمو بهم میزنه نمیتونم بخورم

الهی بگردم 

واسه خودت هیچ راه حلی نمیتونی پیدا کنی 

اینجور خیلی اذیت میشی و دچار کاهش وزنم میشی 🥲

لاقل یه مدت برو روانشناس فدات شم حال روحیت بهتر میشه 

واسه ی دارو های تزریقی پیگیری کردی ؟

شنیدم جدیدا داروی های روان فرم تزریقیشون را ایران واردکرده 🥰

مادرشوهرمنمتولد19هرچی میخوره به سختی قورت میده فکرکنم اختلال بلع داره البته برا پیری

اگر سنشون بالاست و کاهش وزن زیاد توی یکی دوماه اخیر داشتن بهتره برید متخصص گوارش هرچی زودتر عزیزم 

خدایی ناکرده ممکنه علتش سرطان مری باشه  

اگر سنشون بالاست و کاهش وزن زیاد توی یکی دوماه اخیر داشتن بهتره برید متخصص گوارش هرچی زودتر عزیزم خد ...

زمینگیره متأسفانه ولی اشتهاش خوبه میخوره ولاغرم نشده

یه حالت درازکش میخوره سخت قورت میده ولی تندتندمیپره گلوش غذا