2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 46 پست
خواهشا برا خودت رویا پردازی نکن، اصلا اینکه از طرف خوشت اومده هم شاید واقعا علاقه نباشه، خب طرف کلی ...

عاشقتمممم

قشنگ داری از جون و دل مایه می‌ذاری 

چند روزه ازش خبری نشده 

که منم استوری نذاشتم با اینکه پیجم کاریه 

میترسم بذارم بازم ریپلای کنه باز من هوایی بشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاشقتممممقشنگ داری از جون و دل مایه می‌ذاری چند روزه ازش خبری نشده که منم استوری نذاشتم با اینکه پیج ...

والا اعصابم خراب کردی سر صبحی 😂😂 انقد بدم میاد دخترا تو ذهنشون با هیچ و پوچ رویا میسازن بعد رویاهاشون خراب بشه 

بابا بچسب به کارت و درست، آیندت  درست کن، پسر به چه دردی میخوره، حالا انگار قحطه، خوبه هنوز هیچی هم نگفته فقط بلده مزه بریزه 

والا اعصابم خراب کردی سر صبحی 😂😂 انقد بدم میاد دخترا تو ذهنشون با هیچ و پوچ رویا میسازن بعد رویاها ...

حس میکنم قبلا تو همین موقعیت بودی ...

بخدا من پیج کاری هم دارم سرمم خیلی شلوغه خود اون آقا هم می‌دونه ...

عزیزم نمی دونم تو تاپیک دیشبی بودی یا نه

خانمی که با همسرش قهر کرده بود و به شدت حالش بد بود

چون متوجه شده بود که همسرش ۳ سال با یه دختری چت می کرده دقیقا به همین منوال چت های شما که صحبت های دوستانه بوده و در یه اکیپ دوستی بودن اصلا رل نبودن و هیچ چیزی جز چیزهای روزمره نبوده بعد ۳ سال اون آقا با همسرشون آشنا می شن و رل می زنن اون بنده خدا رو هم بلاک می کنه می گه می ترسم رلم ناراحت بشه 

حالا نگو اون خانم تو این ۳ سال کلی وابسته شده بوده و فک می کرده پسره دوستش داره و خلاصه گریه و زاری و چند تا قرص می خوره نه به قصد خودکشی فقط برای این که آروم بشه که به خاطر گیجی ناشی ازون قرص ها از پله سقوط می کنه و فوت می کنه و الان همسر اون بنده خدا متوجه شده بود و همسرش رو تو مرگ یه آدم مقصر می دونست در حالی که شوهرش حق به جانب معتقده به من چه من که نگفته بودم بهش دوستش دارم خودش دل بسته

دور از جون شما باشه این قضایا ولی می خوام بگم پسرها همینن هیچ وقت انرژی و وقت و روح و روانت رو صرف یه پسر نکن

حس میکنم قبلا تو همین موقعیت بودی ...بخدا من پیج کاری هم دارم سرمم خیلی شلوغه خود اون آقا هم می‌دونه ...

دقیقا خود این‌موقعیت نه، چون من رفتارم یجوریه که کسی که قصدش جدی نباشه نزدیکم نمیاد 😂😂 هر کی نزدیک شد از اول به قصد ازدواج بوده 

ولی باز هم از اینکه رابطه به قصد ازدواج یکم زندگیم بی نظم کرد ناراضیم، بعد تو میگی طرف هیچی هم نگفته، بابا ولش کن حال داری تو هم 

خب اون چیزی نگفته ابراز علاقه ای چیزی

چی بگم والا. من که سودی نداشت برام دوستی با جنس مخالف بلکه ضرر هم کردم. صرفا دوست معمولی بودیم ۲سال و من بهشون وابسته شدم اما ایشون رل زدن با یکی دیگه البته همچنان دوستیم ولی دیگه هرروز چت نمی‌کنیم شاید ماهی ۲بار در حد سلام علیک