2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون دربارت کنجکاوه احتمالا دوست داره 

ولی چون تو این دو سال چیزی نگفته تو نباید خودتو اسیر این پیام ها و جملات بکنی 

شاید از خودش مطمئن نیس یا شرایطش اوکی نیست 

پس تو زندگیتو بکن

اصلا فک کن نیست

اگه اومد جلو و اوکی بودی اونوقت تصمیم بگیر

یکم بیشتر بهم بگو شاید روم تاثیر گذاشت

😂😂 عزیزم اون اگه قصد جدی داشت بعد از حدود یه سال اصلا نه یه سال و نیم اقدام می کرد حالا نه شاید اقدام جدی در حدی که بدونی قصدی داره اقدام می‌کرد چون قطعا به این فکر می‌کرد ممکن وارد رابطه جدی بشی و از دستت بده، وقتی بعد از دو سال و نیم هنوز چیزی نگفته یا نمیخواد یا انقد شک داره که هنوز نتونسته تصمیم بگیره که بازم به درد نمی خوره 

بعدشم بعضی آدما کلا همینجوری خوش مشربن 

بله درست میگی الآنم ۶ روزه پیام نداده ...

خواهشا برا خودت رویا پردازی نکن، اصلا اینکه از طرف خوشت اومده هم شاید واقعا علاقه نباشه، خب طرف کلی مدت گاهی اوقات هی پیام میده مزه میریزه طبیعیه که خوشت بیاد یه دختر هم بود همین حس پیدا میکردی، با علاقه داشتن فرق میکنه 

زندگیت بکن و فرصتت از دست نده اونم اگه قصدی داشته باشه یه تکونی میخوره بعد ده سال 😂😂

شاید عادت داره هرکی استوری میزاره ریپلای میزنه وباشوخی وخنده پیام بازیشو میکنهوگرنه حداقل بعداز یه ت ...

مردم چه کارها میکنند.

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

شاید عادت داره هرکی استوری میزاره ریپلای میزنه وباشوخی وخنده پیام بازیشو میکنهوگرنه حداقل بعداز یه ت ...

چند وقت پیش گفت 

گفت همش از این 🙏🏻✨ استفاده میکنم چون میترسم شمارو ناراحت بشید وگرنه اگه راحت بودیم همینطور ایموجی فرستاده می‌شد براتون...