2777
2789
عنوان

چرا نمیشه خونه و زمین خرید 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 55 پست
خطرناک ک هست همسرم حواسش جمهولی زمستون و پاییز تو سرما من افسرده میشم جایی نمیتونیم بریم یخ میکنن بچ ...

انشاالله میخری گلم.

اگه شوهرت شاغله ماشین رو راحت میشه خرید با وام.خداروشکر که خونه  داری.خونه خریدن خیلی سخته..

انشاالله میخری گلم.اگه شوهرت شاغله ماشین رو راحت میشه خرید با وام.خداروشکر که خونه داری.خونه خریدن ...

نه ابجی شوهرم شغل ثابت نداره خیلی روزا تعطیلات بیکار میمونه کار نیست کمه کارشون...

الان دیروز و امروز بیکار بود ... بارون اینا بیاد تعطیل میشه 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ابجی شوهرم شغل ثابت نداره خیلی روزا تعطیلات بیکار میمونه کار نیست کمه کارشون...الان دیروز و امروز ...

ای وای.ولی باز هم عقیده دارم که ماشین خریدن خیلی راحت تر از خونه خریدنه.

خونه ت خوب و مستقله؟

داده برای خودتون  یا موقتیه؟

ای وای.ولی باز هم عقیده دارم که ماشین خریدن خیلی راحت تر از خونه خریدنه.خونه ت خوب و مستقله؟داده برا ...

فعلا توش میشینیم  به نام پدر شوهرم هست...کوچیکه ولی مستقلیم قبلا تو ساختمونشون بودیم ولی اومدیم اینجا مستقل تریم

با این وضع قیمتا و درامد شوهرم خیلی نا امیدم بشه ماشین گرف

با 3تا بچه کوچیک نمیشه پس انداز کرد... تازه ما خیلی خیلی کم خرج میکنیم....درآمد کمه😔

فعلا توش میشینیم به نام پدر شوهرم هست...کوچیکه ولی مستقلیم قبلا تو ساختمونشون بودیم ولی اومدیم اینج ...

بله قبول دارم.پس انداز و بچه داری اصلا ممکن نیست تا بخوای دوقرون بذاری یه جا یه چاله براش پیدا میشه.

بله قبول دارم.پس انداز و بچه داری اصلا ممکن نیست تا بخوای دوقرون بذاری یه جا یه چاله براش پیدا میشه.

خدا هممون کمک کنه...شوهرم میگه از ما که گذشت کاش بچه هامون بزرگ شدن سختی نکشن😔

خدا هممون کمک کنه...شوهرم میگه از ما که گذشت کاش بچه هامون بزرگ شدن سختی نکشن😔

چطورعزیزم؟

نسل خود ما اگه پدر مادر چیزی بهمون داده باشن داریم راحت زندگی میکنیم. بچه هامون که اوضاعشون بدتره اگه خودمون چیزی براشون گذاشتیم راحت زندگی میکنن در غیر اینصورت با این شرایط به هیچ جا نمیرسن با حقوق بگیری😔😔

چطورعزیزم؟نسل خود ما اگه پدر مادر چیزی بهمون داده باشن داریم راحت زندگی میکنیم. بچه هامون که اوضاعشو ...

اره واقعا کمک پدرشوهر و برادرشوهرم نبود ماهم مستاجر بودیم تا اخر عمر...

از این بابت میگم ما چند ساله ازدواج کردیم یه مشهد نرفتیم یه تفریح نداشتیم...بعد همیشه تعطیلات و جمعه ها و تو بارون و سرما استرس کمبود کار شوهرمو داشتیم 😔

آسوده خیال نبودیم خب