2777
2789
عنوان

چرا نمیشه خونه و زمین خرید 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 55 پست
عزیزپ باور کن ما هم دارین حون و تره میخوریم تا پس انداز کنیممن ریز ریز طلا میخرم ولی خب سخته .

آره دیگه سخته 

خدا از باعث و بانیش نگذره 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو رو خدا با اسنپ برید اینور اونور موتور با بچه خطرناکه

خطرناک ک هست همسرم حواسش جمه

ولی زمستون و پاییز تو سرما من افسرده میشم جایی نمیتونیم بریم یخ میکنن بچه هام 😔😔اونقدر خونه می مونیم منو بجه هام روحیه مون بهم میریزه😓کاش یه پراید معمولی داشتیم😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
ما ک با ۹تومن زندگی میکنیم چی بگیم🤣

منم حقوق شوهرم ۱۰تومن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خطرناک ک هست همسرم حواسش جمهولی زمستون و پاییز تو سرما من افسرده میشم جایی نمیتونیم بریم یخ میکنن بچ ...

خودرو طرح مادران ثبت نام نکردی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خودرو طرح مادران ثبت نام نکردی

سری قبل ثبتنام کردیم به هوای فروختن حواله

...در نیومد برامون 

بازم ثبتنام گذاشته ایران خودرو؟طرح مادران داره انگاری

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم