2777
2789
عنوان

بچه ها

150 بازدید | 19 پست

بچه های امروزی🙄

هفته پیش پاگشای داداشم بود خونه عمم 

یه پسر داره ده سالشه انقد پررو حاضر جوابه دلم میخواست بعد مجلس قشنگ یه گوش مالی ازش کنم

ما بچه بودیم کی به بزرگتر کمتر از شما میگفتیم

هی برگشته به من میگه اره تو یه غذا بلد نیستی درست کنی یه دسر بلد نیستی بلند تو جمع ! 

بعد یه کلاس زبان میره کشته نا رو باباش هی میگه اره این مترجمه فلانه منم گفتم منم زبانم خوبه کلاس میرفتم بعد ی اصطلاح پرسید من اصلا یادم رفته بود خب چند ساله دگ کلاس نمیرم بعد تو جمع ضایم کرد باورم نگیشه ناراحت شدم 😐

دهن ب دهن بچه نذار خودتو سبک میکنی 

دفعه بعدم چیزی گفت بگو عزیزم بلدی خودت درست کن 

یا از زبان و اینا گفت بگو خب خداروشکر داری چیزی یادمیگیری واسه رشد خودت  منم تو زمان خودم رفتم گ درحد خودمم بلدم الان حضور ذهن ندارم مث تو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه حرفای بقیه رو تکرار میکنه، احتمالا تو جمع یه بار از این شوخیا باهات کردن اونم تکرار میکنه، ولی ا ...

من نگفتم بابا داداشم هی گف اره اینم کلی زبان رفته

بعد ب شوخی گفتم اره من استاد زبانم تدریس میکنم اینجوری 

دهن ب دهن بچه نذار خودتو سبک میکنی دفعه بعدم چیزی گفت بگو عزیزم بلدی خودت درست کن یا از زبان و اینا ...

من اصلا حاضر جوابی بلد نیستم یعنی اون لحظه فقط میرم تو شوک فقط بچه مشکلم نیس با بزرگام اون لحظه هیچی ب ذهنم نمیرسه بگم طرف بشینه سر جاش 

حس میکنم بی ابرو شدم 😐

😂😂😂 وااای بی ابرو چیه دختر 

مردم کلمه بی آبرو برا مرحله آخر کلی اتفاق بد به کار می‌برن 

ول کن تو هم ، بچس دیگه، حالا اصلا بقیه هر فکری هم که بکنن چه اهمیتی داره، ذهنت درگیر نکن 

از پسر عمه ات بدم اومد 😂😂ولی بیخیال شاید شمارو یه وقت براش مثال زدن درمورد تحصیلات و اینا داره حسودی میکنه 😅😅😅

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم