2777
2789
عنوان

حاجت من ازدواجه چه کارکنم سی سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست
شدنیش ک میشه و دیدم طرف خوشبخت عالم هست ۷۰ سالشه مجرده از همه لحاظم راضیهمنم میخوام مثل اون بشم

شما کنکور نداری 

همیشه تو نی نی سایتی 

وقتی ۱۸ سالته ددباره ازدواج ی سی ساله حرف نزن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
۲۰ بار گفتم فک کنم باید تو امضامم بزنم من شب تا صبح میخونم اینم کارنامه اخرین ازمونم. و اینکه من از ...

عزیزم من خیلی دوست دارم حس خوبی مگیرم ازت...همیشه موفق باشی انشاالله ب هدفت برسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۰ بار گفتم فک کنم باید تو امضامم بزنم من شب تا صبح میخونم اینم کارنامه اخرین ازمونم. و اینکه من از ...

عزیزم من ب خاطر خودت میگم بعدا پشیمون نشی وقت خودت هدر دادی 

آخه ی زن ۷۰ ساله تنها چ خوشبختی داره 

تنهایی خیلی بده

تنها بخوابی بیدار شی غذا بخوری 

من با اینکه درون گرا هستم این تنهایی رو دوست ندارم 

عزیزم من ب خاطر خودت میگم بعدا پشیمون نشی وقت خودت هدر دادی آخه ی زن ۷۰ ساله تنها چ خوشبختی داره تنه ...

ببین درونگرایی شدت داره من و اون خیلی درونگراییم ۱۰۰ درصد . ولی درونگرایی  تو کمتره. اون هیچوقت ن رل داشت ن ازدواج کرد. و مثل من فک میکرد همه میگن انگار اون دوباره زاییده شده.

خودش راضیه از تنهاییش مث من فک میکنه اون شلوغی ازدواج و همسر و بچه رو دوست نداره نیاز به همدم و جنسی نداریم.دقیقا تنها نبودن خیلی بده.

ببین درونگرایی شدت داره من و اون خیلی درونگراییم ۱۰۰ درصد . ولی درونگرایی تو کمتره. اون هیچوقت ن رل ...

ن بابا فکر نکنم کسی درون گرا تر از من باشه 😂

ولی ازدواج و درون گرایی ربطی ب هم نداره 

اینجوری باشه هیچ آدم درون گرایی ازدواج نمیکنه

اتفاقا میتونی با یکی مثل خودت ازدواج کنی ک از شلوغی خوشش نیاد دو تایی کیف کنید نه اینکه تا آخر عمر تنها باشی 

هر چقدر درون گرا باشی تو ی لحطه هایی دوست داری با یکی باشی 

ن بابا فکر نکنم کسی درون گرا تر از من باشه 😂ولی ازدواج و درون گرایی ربطی ب هم نداره اینجوری باشه هی ...

خوب اینطوری که امید نداری در عین حال نیاز داری یک تناقض هست چه کار میشه کرد ؟