2777
2789
عنوان

لوله بخاری داخل کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 69 پست
بله آپارتمان ۵طبقه اینجا میشه زیر همکف چندتا پله میخوره از در ورودی رو به پایین

دوستم خداکمکت کنه زیرزمین نورنداره هواخورنداره. اگرمیتونی یه خونه بهتربگیر درتوانت. منم پارسال رفتم یه خونه اجاره کردم همه دروپنجره هارابستیم به خاطر سرما. دیدم دوروزه بچه ام خابیده وحال نداره بلندبشه همه اش میخابید فکرمیکردم خسته است. بعدفهمیدم گاز گرفتگی شده یکی ازپنجره هاراباز گذاشتم تواتاق ودرش رابستم که سردی هوا داخل هال نیاد

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاری بدونه لوله چندان جالب نیست خطرداره استفاده نکنی فرق داره محیط کار خوبه ولی شب بخوابی روشن کنی ...

ما چندساله داریم خوبه

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

استارتر ببخشید تاپیکاتو خوندم و این شکلی شدم 😭😭

الهی خدا خودش کمکت کنه آدمای خوب و درست سرراهت بزاره ، یه پیشنهاد دارم مواظب باش دیگه به هیچ وجه بچه‌دار نشی بزار بچت از آب و گل دربیاد‌ برو خودت سرکار برای خودت پس‌انداز کن به فکر خودتو بچت باش 

ان‌شاءالله خدا اجرت رو بده مامان صبور و مهربون 🌹

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
مرسی عزیزم

قربونت عزیزم 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .