2777
2789
عنوان

لوله بخاری داخل کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین ازین بخاری ژاپنی ها یا بخاری برقی ها بگیر از تو دیوار دست دوم ام میتونی بگیری اونو جمعش کن خطرناکه.اونام خوب گرم میکنه.کرسی ام باحاله بزاری هزینه ای نداره.البته اولویت اینه که کلا پاشی ازونجا ولی اکه شرایطشو نداری و کارشناس گفت لوله استاندارد نیست و نمیشه بعد این کاری که گفتمو بکن.

تااونجایی که اطلاع دارم دودکش بخاری روبام ساختمون هستش وارتفاع تعیین شده ای داره اینکه توکوچه ممکنه ...

هوف روز اول قشنگ نگاه کردم فقط گفتم زود بلند شم صابخونم خیلی اذیتم میکرد

اتفاقاتو کوچه چندتا سرش گزاشتیم باز دیشب چشام جوری می‌سوخت داشتم خفه میشدم بچم از خاب بیدارنمیشد بزو ...

از پشت بخاری لوله دودکش را در بیارید ببینید خوب حرارت میاد یا نه اگز خوب میومد برید خروجی دودکش را چک کنید ببینید همون گرما از لوله دودکش خارج میشه یا نه 

ببین ازین بخاری ژاپنی ها یا بخاری برقی ها بگیر از تو دیوار دست دوم ام میتونی بگیری اونو جمعش کن خطرن ...

باشه خیر سرمون مثلا اومدیم خونه بدون صابخونه از شکممون گفتیم بزنیم ماهی هشت تومن بدیم اینم از شانس ما

نه یعنی زیر زمین ساختمان لوله بخاری غیر قانونیه؟

طبقه چندم هستید؟ متوجه نمیشم یعنی اززیر سرامیمها لوله بخاری ردشده؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏