2777
2789

ایا بهداشت منطقه شما تست فاویسم هم تو غربالگری داشته؟ با چ علامتی نوشته شده ؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زیاد اعتماد ندارم به آزمایشای بهداشت دکتر دخترم خودش جدا مینوشت میرفتیم آزمایشگاه انجام میدادیم 

آزمایش فاویسم هم توی آزمایشات یکسالگیش بود

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
G6pd فک نکنم الان درخواست بدن

تو برگه بصورت مجزا اینو‌نوشته ؟ 

من نمیدونم بچم حساسیت داره یا نه 

عصری یکم باقالی خوردم اخر شب یهو بیحال شد 

رفتیم بیمارستان انقدر حالم بد بود ک حواسم ب باقالی نبود بگم ب دکتر اومدم دوباره شیر دادم الان ازترس نمیدونم چ کنم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
من زیاد اعتماد ندارم به آزمایشای بهداشت دکتر دخترم خودش جدا مینوشت میرفتیم آزمایشگاه انجام میدادیم آ ...

بهداشت این نمونه خونها رو میفرسته آزمایشگاه‌های خصوصی خیلی معتبر

خیالتون راحت باشه

اینو. دختر عمم که تو بهداشت کار میکنه میگفت

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

از همه بچه ها میگیرن این ازمایشارو؟

نه هر کسی ببره پیش متخصص اطفال و درخواست کنه 

یه چیز عمومی و روتین مثل واکسنها نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بهداشت این نمونه خونها رو میفرسته آزمایشگاه‌های خصوصی خیلی معتبرخیالتون راحت باشهاینو. دختر عمم که ت ...

من با چشم دیدم تو مطب دکتر دخترم که بچه جواب ازمایش تیروییدش که خودشون برده بودن آزمایشگاه مثبت در اومده بود در حالیکه بهداشت نگفته بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با چشم دیدم تو مطب دکتر دخترم که بچه جواب ازمایش تیروییدش که خودشون برده بودن آزمایشگاه مثبت در ا ...

جدیدا؟؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

جدیدا؟؟

۶ سال پیش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدید همه نمونه ها رو میدن آزمایشگاه خصوصی معتبر

بعید میدونم همه مراکز بهداشت همچین کاری بکنن احتمالا بعضی که شرایطشو دارن 

و اینکه چون تعداد نمونه ها خیلی زیاده بازم درصد خطا بالاست 

ولی چیز واجبی هم نیست من قبول ندارم بچمو دوباره میبرم ولی قرار نیست همه مثل من فکر کنن 💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40