2777
2789
عنوان

ف ال گرفتم پیش یه اقایی بهم گفت بهت خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 34 پست
بعدازدواج کجازندگی میکنی

نمیدونم هنوز راجب اینا حرف نزدیم هر سری که میات دیدنم از خجالت نه اون حرف میزنه نه من حتی این سری قول دادم به خودم که عکس دوتای بگیریم و اینا خجالت بزارم کنار ولی از شانس بدم بازم روم نشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس پسردوستم ۱۰سال پیش باهمین حرفی که دعانویس بهت زدبادوستم کات کردوفقط من میدونم دوستم تنهاپسری که ...

نمیدونم منم باز از حرفاش مطمعن نیستم هی با خودم میگم یجوری از زبون خود پسره بکشم ولی موندم چطور بفهمم که خیانتکاره یا واقعا ادم درستیه

وای بر ما نااااااااااموسن وای بر ما که جونامون به جای اینکه سرشون تو کتاب باشه به فکر پیشرفت باشنچسب ...

واقعا کثافتن.من احمق با بچم رفته بودم پیش یدونه از اینا دید با بچه اومدم .شوهر دارم بهم پیشنهاد رابطه داد

واقعا حرف زدن بلد نیستی من مادرم عرب بیخود توهین نکن برو حرف زدن یاد بگیر

ول کن این با خودشم درگیره

حالا نگا کنی نسلش برمیگرده و خرچرون مشدی قلی خان از دارقوز اباد 

طوری عرب عرب میکنه انگار زخم خوردشونه

واقعا کثافتن.من احمق با بچم رفته بودم پیش یدونه از اینا دید با بچه اومدم .شوهر دارم بهم پیشنهاد رابط ...

وای چقد بیشعورن بمن اولش گفت طلسم شدی و بختت بستن کسی باهات ازدواج نمیکنه

واقعا کثافتن.من احمق با بچم رفته بودم پیش یدونه از اینا دید با بچه اومدم .شوهر دارم بهم پیشنهاد رابط ...

تو باید بعدش زنگ میزدی به پلیس و بهش میگفتی اینجا دعا نویسن و از من اینقدر پول گرفته قسمم میخوردی

رو قران هم میزدی

تو پیش ادم نااهل رفتی

من ده سال پیش رفتم پیش ی خانم جوون که فا ل گیر نبود  ، مدیدم بود ، ی نصیحت بهم کرد و ی حقیقتی بهم گفت اگر گوش میدادم که ندادم تاوان نمیدادم

ولی بازم رفتن به هیچ کس پیشنهاد نمیدم

کلا ادم از اینده ندونه بهتره

ول کن این با خودشم درگیرهحالا نگا کنی نسلش برمیگرده و خرچرون مشدی قلی خان از دارقوز اباد طوری عرب عر ...

واقعا نمیفهمم فازشون چیه اینا

محترمانه جوابشم بدی بازم به توهین ادامه میده

تو پیش ادم نااهل رفتیمن ده سال پیش رفتم پیش ی خانم جوون که فا ل گیر نبود ، مدیدم بود ، ی نصیحت بهم ...

من کلا از اینکه پیش دعانویس حضوری برم میترسم

اخه میگن جن یا همچی چیزی میره تو بدن ادم

من دوستم خاله اش جن احضار میکنه کسایی که جن دارن جنشون درمیاره این چیزا

تو پیش ادم نااهل رفتیمن ده سال پیش رفتم پیش ی خانم جوون که فا ل گیر نبود ، مدیدم بود ، ی نصیحت بهم ...

میگفتی خفه شو بابا 😂😂😂😂

مگه کسی می‌دونه آینده چی میشه😂 اون دیگه چه شیادی بوده که مظلوم نمایی کرده 😂

من کلا از اینکه پیش دعانویس حضوری برم میترسماخه میگن جن یا همچی چیزی میره تو بدن ادممن دوستم خاله اش ...

اتفاقا اون شخصی که من رفتم دعانویس نبود ، کارشم نبود ، کادردرمان بود ولی قدرت خاصی داشت 

حرفش درست بود ولی بازم حاضر نیستم برم کلا ادم از اینده ندونه بهتره ولو حرف راست