2777
2789

سلام

من چند ماهیه با یه پسری دوستم

و دیروز دوستم یکیو معرفی کرد که ف ال میگیره منم رفتم پیام دادم خاستم ببینم بااین پسره رابطه تهش به کجا میرسه قصدش از دوستی با من چیه

خلاصه طرف ف ال گیره بهم گفت که بختت بسته اس و فلان و اینا کسی باهات ازدواج نمیکنه این یک دوم اینکه پسره قبل اینکه با من دوست بشه از خیلی وقت با یه دختر که اون دختره هم عراقیه دوست بوده و گفت که تورو برای رابطه ج..... میخواد و چون از اون دختری بهتری بخاطرت میاد تا شهرتون مبینتت

دیگه نمیدونم حرفاش راست یا دروغ ولی هی به سرم میزنه به رو پسره بیارم بهش بگم که واقعا تو با یکی دیگه هم دوستی یا نه اخه هر چی دنبال دختر گشتم تو پیجاش پیدا نکردم کلا دختر فالو نکرده فقط پیج منو فالو داره

بعد به اون دعانویسه گفتم که بهش بگم داره خیانت میکنه بهم گفت نه نگو جدایی بینتون میفته د اخه بجهنم جدایی بیفته

ولی بازم از حرفا دعانویسه مطمعن نیستم ۱۰۰٪ نمیدونم با خودم چند چندم عهههه🥴🥴🥴😣😣😣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای بر ما نااااااااااموسن وای بر ما که جونامون به جای اینکه سرشون تو کتاب باشه به فکر پیشرفت باشنچسب ...

نه واقعا خودم از حرفاش ۱۰۰ درصد مطمعن نیستم دوستم بهم گفت برو ببین چیا میگه منم امتحان کردم

گفتم شاید راست باشه🥴🥴🥴

نمیدونم گفتم بزار ببینم فالش چیا میگه🤔اره همون عراقیه

تو دیگه چقددددددددر خودتو دم دستی میدونی

چقدر برای خودت احترام قائل نیستی که رفتی با یه عراقی تو رابطه 

اینم نظر منه 

مخالفان ریپ نزنن

نمیدونم گفتم بزار ببینم فالش چیا میگه🤔اره همون عراقیه

نه بابا چرته

من ک خودم به ف ا ل اعتقادی ندارم

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

دوس پسردوستم ۱۰سال پیش باهمین حرفی که دعانویس بهت زدبادوستم کات کردوفقط من میدونم دوستم تنهاپسری که توزندگیش بودومیپرستیدش همون دوس پسرخودش بوددوستم نابودشدپس بیشترتحقیق کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه واقعا خودم از حرفاش ۱۰۰ درصد مطمعن نیستم دوستم بهم گفت برو ببین چیا میگه منم امتحان کردمگفتم شاید ...

دوستت ؟؟؟

بیجا کرد 

شاید بلایی سرت میومد 

توعه دختر امروزی نباید یه فرقی با بتول خانومه ۷۰ سال پیش داشته باشی؟؟؟