2777
2789

از بازار قم سوغاتی برای مادر شوهرم چادر مشکی طرحدار میخریدم-

یدونه خیلی قشنگ و مجلسی هم انتخاب کرد براشون مغازه دار برش داد...

توی خواب حس میکردم مادر شوهرم خودش بهم همچین سفارشی داده...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بفرماکسی نیست ولی انگار

حدودا بین ساعت ساعت ۶تا ۶ونیم خواب دیدم یه سگ وحشی از حیاطی دراومد سگ و می‌شناختم مال آشناها بود قهوه ای بود بعد همه به من گفتن اگه بری تو ماشین دست از سرت برنمیداره منم هول شدم رفتم این افتاد دنبالم منم با ماشین فرار میکردم که میخواستم ماشینو ببریم تو حیاط درو ببندیم نیاد تو که اومد و دست همسرمو گاز گرفت یه تیکه بزرگ گوشت دست همسرمو کند ولی خون نیومد

حدودا بین ساعت ساعت ۶تا ۶ونیم خواب دیدم یه سگ وحشی از حیاطی دراومد سگ و می‌شناختم مال آشناها بود قهو ...

خوابهاتونو به خیر تعبیر کنید و صدقه بدید اگر نگرانی دارید.

من تعبیر خواب بلد نیستم اما احتمال داره همسرتون بخوان کاری رو انجام بدن که شیطان رو میتونه خیلی عصبانی کنه و بابتش شیطان راحتش نمیذاره. کارش رو با توکل کامل و مداوم به خدا و صدقه و استغاثه به امام زمان علیه السلام پیش ببرن ان شاالله براشون خیر و برکت داره.

این چیزیه که به ذهن من رسید.دیگه نمیدونم درست باشه یا غلط

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

حدودا بین ساعت ساعت ۶تا ۶ونیم خواب دیدم یه سگ وحشی از حیاطی دراومد سگ و می‌شناختم مال آشناها بود قهو ...

خودتون هم به خدا و امام زمان پناه ببرید و ارتباطتون رو قویتر کنید

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خوابهاتونو به خیر تعبیر کنید و صدقه بدید اگر نگرانی دارید.من تعبیر خواب بلد نیستم اما احتمال داره هم ...

مرسی ازتون ، من چون اکثرا خواب هام تعبیر میشه خیلی نگران شدم بازم ایشالا که خیره 

مرسی ازتون ، من چون اکثرا خواب هام تعبیر میشه خیلی نگران شدم بازم ایشالا که خیره

خواهش میکنم عزیزم.عافیت و خیر باشه ان شاالله