2777
2789
عنوان

نوزاد کولیک

33 بازدید | 6 پست

سلام مامانای نی نی سایت

نوزاد یه ماهشه هم کولیک داره هم رفلاکس میکنه وقتی بالشت زیر سرش میزارم رفلاکس نمیکنه ولی یه سری تاپیکارو خوندم نوشته بالشت نزارین الان چیکار کنیم؟

ازینور چون کولیک داره رو سینم میخوابه تا بزارم سرجاش بیدار میشه 

کسی این شرایطو داشته چطور کنترل کردین؟

بچه منم کولیک داره ولی زیاد بالا نمیاره دیگه چاره چیه مجبوری تاصبح بذاری زیر سینت بمونه وگرنه تا صبح نمی‌خوابه آخه من دوسه شب گذاشتم تو گهواره نصف شب حداقل دوسه ساعتی بیدار میشد اذیت میکرد یکسره گریه میکرد ولی دیشب چون زیر سینم بود راحت خوابید دیگه چاره اش همینه دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

بچه منم کولیک داره ولی زیاد بالا نمیاره دیگه چاره چیه مجبوری تاصبح بذاری زیر سینت بمونه وگرنه تا صبح ...

بچه منم همینطوره میزارم رو سینم آروغشو میگیرم ولی همه رو بالا میاره تازه یه سره گریه میکنه گریه‌اش هم بیشتر حالت جیغ داره خیلی اذیت کنندس من بهش قطره کولیک ایزد میدم ولی تاثیری نداره بیقراری شبانشو داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم کولیک داره ولی زیاد بالا نمیاره دیگه چاره چیه مجبوری تاصبح بذاری زیر سینت بمونه وگرنه تا صبح ...

خودتو هلاک می‌کنی، این بچه عادت می‌کنه تا بزرگتر هم بشه شب تا صبح میخواد شیر بخوره ، پسر من اینجوری ، نزدیک دوسالشه با کلی دردسر دو ماهه شیر شب رو قطع کردم توقع داره من شب تا صبح شیر بدم فقط

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

پسرم پارسال تا چهار ماه کولیک داشت ماهم تا صبح بیدار بودیم به قول دکترش تحمل کن آخه داروهاش جواب نمیداد سعی کنید اگه وزن بچه هاتون خوبه شیر شبو کم کم قطع کنید بچه رو نباید از توی خواب واسه شیر بیدار کرد برای رشدش به خوابش بیشتر احتیاج داره 

پسرم پارسال تا چهار ماه کولیک داشت ماهم تا صبح بیدار بودیم به قول دکترش تحمل کن آخه داروهاش جواب نمی ...

بچم یه ماهشه شیر شبشو قطع کنم قندش میوفته بعد من بیدارش نمیکنم خودش کلا بیداره فقط گریه میکنه نهایت خواب شبانش ربع ساعته بعد یا رفلاکس میکنه یا کش و قوس به کمرش میده بیدار میشه باز شروع گریه ...

واقعا شرایط سختیه تا چهار ماه تحمل این وضعیت سخته

بچم یه ماهشه شیر شبشو قطع کنم قندش میوفته بعد من بیدارش نمیکنم خودش کلا بیداره فقط گریه میکنه نهایت ...

اگه خودش واسه شیر بیدار میشه شیر بده وگرنه برای شیر بیدارش نکن الانو بده یه مقدار بزرگ‌تر شد شیرشو قطع کن بذار خودش خواست بهش بدی اینو از دکترای اطفال یاد گرفتم  انشالله کولیک بچتون زیاد طول نمی کشه پسرمن که نهایتش بود تا صبح بیدار بود داغون شده بودیم