2777
2789
عنوان

بیاین تعارف نکنیم تو دنیای واقعی ظالم سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست
خودش ببین چجوری میمیره

مادرشوهرش بهم گفت عمت فحشم میده رفتم خونه عمم میوه آورد مادرشوهرش برداشت تا عمه سگ صفت اومد میوه رو انداخت ازترس سرجاش هی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم این دنیا برای اینه که مورد آزمایش قرار بگیریمپس سختی داره

چه ازمایشی والا ما ک نباید فقط ازمون بدیم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

هرکس شرایطو از منظر خودش میبینه، گاهی اوقات ظالم خود ما هستیم اما فکر میکنیم حق باماست و بقیه دارن به ما ظلم میکنن و قبولم نمیکنیم شاید مشکل از خودمون باشه که بقیه دوسمون ندارن. 

🗝

یه جا شنیدم که می گفت کسی که هیچ درد سری توی زندگیش نداره باید بترسه چون خدا میخواد که انقدر گناه کنه و تاوان نبینه تا یه دفعه بیفته ته جهنم

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹

آره اگه یه چشمی و تک بعدی ببینی آره

اگه دوتا چشمو باز کنی  ببینی میفهمی که روحشو کشته و درواقع ترحم میطلبه 

چون زندگی خیلی کوتاهه و ابدیت در پیش روی ما 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
هرکس شرایطو از منظر خودش میبینه، گاهی اوقات ظالم خود ما هستیم اما فکر میکنیم حق باماست و بقیه دارن ب ...

نه عزیزم ظلم ظالم آشکاراست دشمنیش آشکاراس حق خوریش خودشم میگه قرانو خدا وجود ندارن اختیار دست خودشه برادرشوهرم خیلی روشن همه کلماتو گفتو و ظلمشو ب همسرم و من کرد من دو تا بچه دارم مجبوریم بنا ب شرایطی تحمل کنیم کاری از دستمون نمیاد شوهرم براش کار میکنه تو این وضعیت جامعه کار پیدا نمیکنه از چندین سال پیش گفت شریکی ولی الان زیرش زد ماهم مدرکی نداریم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

عزیزم این دنیا حساب کتاب داره 

عمر ما مثل باد میگذره زندگی اصلی بعد از مرگه از کجا میدونی اونجا جواب نمیگیره 

از کجا میدونی تو زندگیشون مشکل ندارن 

حالشون خوبه یا نه 

روانشون سالمه یا نه

ارامش دارن یا نه