2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن و خونه ی امید ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 31 پست
والا اونایی هم که خونه امید دارن نمیتونن برگردن بشن سر بار خداروشکر خودت مستقلی میدونم تنهایی خیلی م ...

ما خونه پدرم هستیم خدا آرش نگذره تف بهش ریدم دهنش بارندگی که برامون ساخت هرچی کشیدم بکش

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس از کجا خرجتو میاری

خرج بچه رو پدرش میاد

تا یکسال هم قراره اجاره رو بده 

یه مقدار پس انداز دارم که میخوام باهاش خونه بخرم

یه مقدار از مهریه ام رو هم گرفتم ، باقیشم تا یکسال میده

ول کن شوهر میخوای چیکار مجردی

ی مدتی خودم مستقل شدم سرمایه تو یکسال  بجای ک بیشتر کنم فاتحشو خوندم پارسال این‌موقه دوتا ماشین داشتم روو هم می‌شد الان یک میلیارد 

فروختمشون ی ماشین قسطی خریدم پولشو تیکه تیکه کردم 

الان ی ماشین چینی دارم ک مجبورم بخاطر قسطاش بفروشم شاید بتونم ی دنا بگیرم  نصف شد ماشینام

بعد همش استرس داشتم حالم خوب نبود نگران آینده بودم

پارتنر ک دارم همه مشکلات و میندارم رو دوش اون 

خرج بچه رو پدرش میادتا یکسال هم قراره اجاره رو بده یه مقدار پس انداز دارم که میخوام باهاش خونه بخرمی ...

خووب؟؟ برو سر کار یا با ماشین برو تو آژانس بانوان سرویس مدارس بردار . بچه رو هم بذار باشگاه و کلاس های مختلف 

والا ک شرایطت از خیلی از متاهلای اینجا هم بهتره 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
چرا خیلی اذیت میشم میبینمش فقط میخوام بچه شو ول نکنه

ببین یه سوال

توام وقتی میبینیش به خودت میگی چجوری یه روزی باهاش زندگی میکردی؟همه ی وجودت نفرته؟من از وقتی فاصله گرفتم یعنی یه ثانیه نمیتونم تحملش کنم

وقتی می ره انقدر خونه و خودمو بچه رو میسابم 

خووب؟؟ برو سر کار یا با ماشین برو تو آژانس بانوان سرویس مدارس بردار . بچه رو هم بذار باشگاه و کلاس ه ...

من ماشین دارم خونم دارم وشایلا ی ارایشگاهم دارم ولی نمیتونم خرجمو در بیارم اصن‌نمیتونم کار کنمانگار

باورت میشه من‌خونه دارم.ماشین دارم قبلاوهمسالن داشتم الانم همه وسایلاشو دارمولی کار نمیکنمعرضه ندارم ...

واای مثل منی ‌منم چندتا مدرک ارایشگری دارم اما نمیرم دنبال کار .میگم از کجا مشتری بیارم .البته باید اول برم دستیار بشم بعد بهم صندلی اجاره بدن . اونم ک کسی دستیار قبول نمیکنه اینجا 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ببین یه سوالتوام وقتی میبینیش به خودت میگی چجوری یه روزی باهاش زندگی میکردی؟همه ی وجودت نفرته؟من از ...

اره حالم خیلی بد میشه 

انرژیم میفته ، کل وجودمو انرژی منفی میگیره ، دوست دارم تا چند ساعت بیهوش شم و بعدش بیدار شم یادم نباشه دیدمش 

ولی دلم نمیخواد دخترم حس کنه پدر نداره

واای مثل منی ‌منم چندتا مدرک ارایشگری دارم اما نمیرم دنبال کار .میگم از کجا مشتری بیارم .البته باید ...

من ک بابام کلی بم پول داد خودم شاغل بودم آموزشگاه رانندگی مربی بودم ی ماهم دووم نیوردم  نمیدونم چ مرگمه  بی عرضم انگار فقط ب گ ا دادم همش عههه