2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن و خونه ی امید ندارن

384 بازدید | 31 پست

هیچ کس و هیچ جا ندارم دست بچمو بگیرم بریم 

شوهرم ولمون کرده ، طلاق گرفتیم ولی اصلا نمیاد به دخترش سر بزنه

خانوادم انقدر اذیتم کردن که ارتباطمو قطع کردم ، تازه انقدر آدمای دلگیری هستن که دخترم نمیومد خونشون 

نه خواهر برادر متاهل و مهربونی دارم برم خونش

یعنی به معنای واقعی هیچ جا برای رفتن ندارم

هرروز دخترمو میزارم ماشین میریم یه دور تو خیابونا میزنیم برمیگردیم 

دلم خیلی برای دخترم میسوزه ، خیلی بی کسه 

دخترم نه سالشه 

از در و همسایه خجالت میکشم انقدر که تنهاییم و هیچ کس بهمون حتی سر نمیزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی کردی بچه رو میبری بیرون شده یکساعت 

والا زمونه بد شده الان  سرشو با کلاسای مختلف کودک گرم کن  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عزیز دلم، برا بچه های سایت عزیزی و همه ما دوستت داریم 

هر وقت دلت تنگ شد بیا اینجا ، 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد