2777
2789
شما که این قدر ادعای علم بالاتون میشه می تونم بپرسم دقیقا چند کتاب دانشمندان رو از حفظ هستید؟ این کت ...

کسی ادعای علمی بودنش بابد بشه که توی علم هم متعصب نباشه و اون قدر مقاله علمی معتبر خودش نوشته باشه که ذهنش باز باشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما که این قدر ادعای علم بالاتون میشه می تونم بپرسم دقیقا چند کتاب دانشمندان رو از حفظ هستید؟ این کت ...

مگه من باید مقاله ها رو نوشته باشم ؟ در حد خودم مطالعه دارم اونقدر مطالعه دارم که میدونم علم راجع به شیطان حرف نمیزنه چون چنین چیزی اصلا در علم جایگاه و موضوعیتی نداره 

علم با شهود و مسایل قابل دیدن سر و کار داره نه توهم 

شما که میگی مطالعه کن گفتم یک دونه کتاب درست حسابی یک مقاله علمی منتشر در مجلات معتبر بیار که راجع به شیطان باشه 

وگرنه توهمات خودت و سایتهای زرد رو به ما قالب نکن و نگو مطالعه نداری و به جاش ساکت باش 

نه بحث کلاس نیست خیلی ها دو متر ناخن کاشت دارند تیپ انچنانی اما مغزشون پر از خرافه و باورهای دینی او ...

راستی الان که اینجایی سوال داشتم

چطوری با ایده مردن کنار میایی، قطعا شما هم ترس داری نه؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
من فقط سعی میکنم هر جور که زندگیم داره پیش میره همیشه تو لحظه زندگی کنم که پشیمون نشم. بنظرم بهتره ا ...

راستش با تموم وجود دوست دارم آخرتی باشه حداقل اونجا دوباره مادرمو ببینم این بهم یکم دلخوشی میده اگه فکر کنم اون دنیایی نیست دیگه این دنیام هم نابود میشه بی ارزش میشه حتی اگه بدونم آخرت ومجازاتی نیست شاید دست به قتل دوسه نفر از اطرافیانم بزنم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

مگه من باید مقاله ها رو نوشته باشم ؟ در حد خودم مطالعه دارم اونقدر مطالعه دارم که میدونم علم راجع به ...

اون کسی که باید ساکت باشه ببخشید شما هستید نه منی که مقالات و کتب علمی دارم می نویسم 

و با یک کتاب به اصطلاح علمی مغرور نمیشم و ادعای علمی بودنم نمیشه 

راستی الان که اینجایی سوال داشتمچطوری با ایده مردن کنار میایی، قطعا شما هم ترس داری نه؟

با دنیای دیگه امید به جاودانگی دارند ترس دارند اما فکر میکنند دنیای دیگه هست که تا ابد در اون وجود خواهند داشت 

اون کسی که باید ساکت باشه ببخشید شما هستید نه منی که مقالات و کتب علمی دارم می نویسم و با یک کتاب به ...

اخه شما چطور دم از علم می‌زنی در حالی که هنوز نمیدونی در علم جایی برای توهمات ما نیست مثل شیطان ، آخرت ، جن 

راستش با تموم وجود دوست دارم آخرتی باشه حداقل اونجا دوباره مادرمو ببینم این بهم یکم دلخوشی میده اگه ...

🖤🖤منم همینطور دقیقا عین تو بودم درکت میکنم ولی واقعا فک نکنم خبری از اون دنیا باشه. همش برای نگه داشتن بقیه برای جرم نکردن و دلداری دادن برای زندگی بعد از مرگه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
با دنیای دیگه امید به جاودانگی دارند ترس دارند اما فکر میکنند دنیای دیگه هست که تا ابد در اون وجود خ ...

اوهوم دقیقا

ولی خودت چطور؟ 

کجاش جاهلانه بود با دلیل و استدلال صحبت کن

دقیقا با دلیل و استدلال میگم  جاهلی وگرنه فقط پنج دقیقه تفکر در مورد بدن خودت میکردی و نظم و هر عضوی که کار خودش رومیکنه .از این جهالت بیرون میومدی

اخه شما چطور دم از علم می‌زنی در حالی که هنوز نمیدونی در علم جایی برای توهمات ما نیست مثل شیطان ، آخ ...

انسان علمی واقعی هیچ چیز رو صفر و صد نمی دونه 

تعصب نداره 

ذهنش باز هست و فکر عمیق داره 

کسی رو مسخره نمی کنه 

و... 

اگر علمی هستید باید از خطاهای شناختی که واژه های علمی‌ هستند خوب آشنایی داشته باشید 

اون کسی که باید ساکت باشه ببخشید شما هستید نه منی که مقالات و کتب علمی دارم می نویسم و با یک کتاب به ...

میدونی مشکل اینه 

تو مثلا در یک زمینه مثلا کامیپوتر استاد شدی 

اما مطالعه ات در زمینه های دیگه ضعیفه صرفا باورهای غلط که بهت به ارث رسیده دنبال میکنی و مرجعت رو میذاری سایتهای بی در و پیکر نت ،