2777
2789
ادم با مردن تموم میشه هیچی شبیه خواب یا لحظه نزدیک مرگ نیست چون مغز از کار میوفته دیگه هوشیار نیستی ...

وای خدانکنه اینطور باشه اخه اگه با مرگ همه چی تموم بشه که خیلی بد هست .همه امیدم به اون دنیاست.اگه اون دنیا نباشه که کلا همه چیز بی ارزش هست پس اینجا هم مثل حیوان زندگی کنیم قتل و فساد کنیم راحت باشیم بگیم مجازاتی نیست دیگه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بله موفق باشین نا مسلمانی الان با کلاس حساب میشه 🤣 خوبه کلاس دارین واسه خودتون 🙏🏻🤭

باور از کلاس میاد؟ اوکی حالا کجاش خنده دار بود. 

دشمنی که نداریم شما اعتقاد خودتو دارین منم خودم قرار نیس همه مثل هم باشن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم که هنوز مرز علم و خرافه رو نمیدونی در کتاب دانشگاه و در کدام علم از شیطان حرف میزنند؟ در کدام ...

منم متاسفم که واقعا مطالعه و فکر عمیق ندارید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بله موفق باشین نا مسلمانی الان با کلاس حساب میشه 🤣 خوبه کلاس دارین واسه خودتون 🙏🏻🤭

نه بحث کلاس نیست خیلی ها دو متر ناخن کاشت دارند تیپ انچنانی اما مغزشون پر از خرافه و باورهای دینی 

اونجا که انسان مغزش رو به کار میندازه و از دایره توهم خارج میشه وارد مباحث علمی میشه شک میکنه ، کتاب میخونه فلسفه میخونه اونجا تازه داره وارد دنیای عقلانیت میشه 

و خوب اکثر مردم دنیا ترجیح میدند باورهای مذهبی داشته باشند چون از نابودی میترسند من خودمم همینم 

اما ترجیح میدم با واقعیت روبرو شم تا در توهم زندگی کنم 

منم متاسفم که واقعا مطالعه و فکر عمیق ندارید

در کدام کتاب علمی ، حرفهای شما گفته شده ؟ 

من رو به سایتهای نت ارجاع نده از منابع معتبر و از کتب معتبر بگو بریم مطالعه کنیم در غیر اینصورت سکوت کن 

وای خدانکنه اینطور باشه اخه اگه با مرگ همه چی تموم بشه که خیلی بد هست .همه امیدم به اون دنیاست.اگه ا ...

من فقط سعی میکنم هر جور که زندگیم داره پیش میره همیشه تو لحظه زندگی کنم که پشیمون نشم. 

بنظرم بهتره امیدت به چیزی که قطعی نیس نباشه اگه میخوای بیشتر بدونی حتما چنتا ویدیو علمی در مورد زندگی بعد از مرگ ببین

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
نه بحث کلاس نیست خیلی ها دو متر ناخن کاشت دارند تیپ انچنانی اما مغزشون پر از خرافه و باورهای دینی او ...

شما که این قدر ادعای علم بالاتون میشه 

می تونم بپرسم دقیقا چند کتاب دانشمندان رو از حفظ هستید؟ 

این کتاب هایی که چند خط نظریه نوشتند رو نمیگم کتابی که کلش نوشته یک دانشمند معروف باشه 

و چند کتاب و مقاله علمی معتبر که آمریکا به ثبت برسونتش نوشتید؟ 

در کدام کتاب علمی ، حرفهای شما گفته شده ؟ من رو به سایتهای نت ارجاع نده از منابع معتبر و از کتب معتب ...

کل کتاب خودشناسی دانشمند بزرگ مون یونگ رو لطفا مطالعه کن و خودت رو کاملا با این کتاب به چالش بکش بعد بیا باهم حرف بزنیم 

در کدام کتاب علمی ، حرفهای شما گفته شده ؟ من رو به سایتهای نت ارجاع نده از منابع معتبر و از کتب معتب ...

تو بالاترین کتاب علمی جهان به نام قرآن که فقط اسمش به گوش ساده لوحی مثل شما خورده الان دانشمندان کافر هم دارن به معجزاتش ایمان میارن و تو محاسبات دقیق علمی قرآن شگفت زده شدن.اونوقت ما اومدیم اینجا به شما ثابت کنیم دوبه علاوه دو میشه چهار