2777
2789
مطالعه و علم از توهمات حرف نمیزنه شما هنوز مرز علم و خرافه رو نمیدونی ، در کدام مستند پزشکی و مقاله ...

فقط خندم میاد به این حجم از جهالت یعنی انقدر ساذه اید که وجود خدا و جهان اخرت رو هم باید براتون توضیح بدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اونایی که رفتن و برگشتن شواهد و مدارک پزشکی شون هست که مرگ رو تایید کردن و بعد برگشته و همه هم ...

در مورد دوران جاهلیت باید بهت بگم جاهلیت همین چیزها هست و دورانش هم تموم نشده هر حرفی خارج از علم جاهلیت هست 

مثلا میگیم جن رو دیدید تا حالا ؟ میگند ما ندیدیم اما پدر بزرگ پدرم دیده خوب تو که اون رو نمیشناسی صد سال پیش در دنیایی عقب مانده و بدون علم و دانش زندگی کرده چطور به اون دوران نمیگی دوره حلهلیت اما الان که این مسایل در علم جایی ندارند و انسان با علم داره پیش میره میگی عصر جاهلیت !

البته در همه دوران‌ها انسان‌های پیشرو و دانشمند وجود دارند و این قضیه شامل حال اونها نمیشه

اره می‌دونم حق با شماست چون دوره آخره زمون هست !عزیزم قرآن یعنی اعتقادات دین اسلام و مسلمان ها اسم ک ...

البته ربطی به اخر زمان نداره ولی هرجور شما برداشت میکنین محترمه. 

اونی که اعتقاد نداره طبیعتا یعنی مسلمان نیست

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
فقط خندم میاد به این حجم از جهالت یعنی انقدر ساذه اید که وجود خدا و جهان اخرت رو هم باید براتون توضی ...

اره خوب وقتی با حرف منطقی روبرو میشی و چیزی برای گفتن نداشته باشی باید هم بخندی 

بله حتی اون هم نیاز به اثبات داره 

فقط خندم میاد به این حجم از جهالت یعنی انقدر ساذه اید که وجود خدا و جهان اخرت رو هم باید براتون توضی ...

اکثرشون دچار بازی های ذهنی شیاطین شدند 

بازی های ذهن رو حتی اگر توی گوگل به اسم باری های ذهن در شبکه سلامت جستجو کنند می فهمند از نظر علمی این بازی ها ثابت شده که شیاطین هم راحت با تله پاتی هم می تونند ذهن شون رو به بازی بگیرند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اگه مغز زنده س پس یعنی نمرده. منم همینو گفتم

خب ممکنه بین مرگ و زندگی آدم یه چیزهایی رو ببینه من دبدم کسانی که نزدیک‌به مرگننگاهی نام اقوام فوت شذه شون رو به زبون میارن انگار میینن اونا رو

اکثرشون دچار بازی های ذهنی شیاطین شدند بازی های ذهن رو حتی اگر توی گوگل به اسم باری های ذهن در شبکه ...

متاسفم که هنوز مرز علم و خرافه رو نمیدونی 

در کتاب دانشگاه و در کدام علم از شیطان حرف میزنند؟ در کدام مقاله علمی و بحث علمی ، صحبت از شیطان هست ؟! 

گاهی حس میکنم حیف از دانشگاهی که خیلی ها رفتند و فقط هدر رفت پول مملکت بود 

البته ربطی به اخر زمان نداره ولی هرجور شما برداشت میکنین محترمه. اونی که اعتقاد نداره طبیعتا یعنی مس ...

بله موفق باشین نا مسلمانی الان با کلاس حساب میشه 🤣 

خوبه کلاس دارین واسه خودتون 🙏🏻🤭

اره خوب وقتی با حرف منطقی روبرو میشی و چیزی برای گفتن نداشته باشی باید هم بخندی بله حتی اون هم نیاز ...

خب ادم حسابی خودت نظم جهان رو نمیبینی نظم بدنت رو نمیبینی همین طور الکی به وجود اومدن ؟دیگه وجود خدا رو حداقل تو همین چیزها نمیبینی؟

خب ممکنه بین مرگ و زندگی آدم یه چیزهایی رو ببینه من دبدم کسانی که نزدیک‌به مرگننگاهی نام اقوام فوت ش ...

خب بازم همون حرفم میشه دیگه عزیزم. بین مرگ و زندگی یعنی شخص هنوز نمردن پس معلومه چیزی ممکنه که ببینه چون همش ساخته مغزشه. البته بازم میگم منطقیش اینه ولی اگه شما به چیز دیگه ای اعتقاد دارین نظرتون محترمه 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
خب ممکنه بین مرگ و زندگی آدم یه چیزهایی رو ببینه من دبدم کسانی که نزدیک‌به مرگننگاهی نام اقوام فوت ش ...

البته مغز و بدن ما شبیه کامپیوتر خاموش هست 

اما خب باید یک موجود مثل انسان به عنوان عامل محرک این کامپیوتر رو روشن کنه و داده ها رو وارد کنه 

که کامپیوتر و هوش مصنوعی رو هم از روی انسان ساختند 

ولی من نمی دونم چرا یک عده عمیق فکر نمی کنند که بدن انسان چطوری فعال میشه 

چون بدن انسان که خود به خود بلند نمیشه راه بره 

باید یک عامل محرک بیرونی چهاربعدی یا پنج بعدی به حرکت وادارش کنه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹