2777
2789
بیخیال یک چیزی بگو باور پذیر باشه اون که رفته دیگه هیج وقت برنگشته

سارن : اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد ازت کلی خاطره هست بیشتر نمی خوام کاش رد نمیداد اشکام بند نمیاد نمیدونم کجای تو دوریت بند نمیاد......

ادم با مردن تموم میشه هیچی شبیه خواب یا لحظه نزدیک مرگ نیست چون مغز از کار میوفته دیگه هوشیار نیستی و وجود نداری. 

البته خب این منطقی ترین ایده س ولی تا نمیریم واقعا نمیفهمیم. بنظرم درست نیست اعتقاداتمونو به کسی اعمال کنیم

گوش نکردن بیخیال 🤷‍♀️ کسی عقیده منو عوض نمیکنه پس بهتره منم سعی نکنم 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شبیه خیلی از همین تعریف های برنامه زندگی پس از زندگی ولی خب مال من شبیه یک خونه بود بالای آسمون خودم ...

این بیشتر شبیه خواب دیدن هست چیزی رو ثابت نمیکنه ! تحت تاثیر برنامه غیر واقعی تصور کردی خوابی که دیدی خواب نبوده یک رفت و برگشت به دنیای دیگه بوده

این بیشتر شبیه خواب دیدن هست چیزی رو ثابت نمیکنه ! تحت تاثیر برنامه غیر واقعی تصور کردی خوابی که دید ...

من هرچیزی بگم شما بیشتر تو حالت انکار کردن فرو میرید 

و انگار من دارم آب در هاون می کوبم و ارزش حرف های خودم رو میارم پایین تر 

لطفا خودتون از منابع معتبر علمی، متافیزیک و... تحقیق کنید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ادم با مردن تموم میشه هیچی شبیه خواب یا لحظه نزدیک مرگ نیست چون مغز از کار میوفته دیگه هوشیار نیستی ...

دقیقا 

مثل من کاری به اعتفلد کسی نداشتم 

ولی وقتی اومدند اعتقاد من رو زیر سوال بردند مجبور شدم دفاع کنم 

ادم با مردن تموم میشه هیچی شبیه خواب یا لحظه نزدیک مرگ نیست چون مغز از کار میوفته دیگه هوشیار نیستی ...

مرگ سلول های مغز بعد از سلول های قلب هست معمولا واسه اونایی که برگشتن هنوز مغز زنده بوده 

سارن : اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد ازت کلی خاطره هست بیشتر نمی خوام کاش رد نمیداد اشکام بند نمیاد ...

البته عصرهای زمین شناسی متفاوتی داریم و در هر عصر به خصوصی هر اتفاق غیر قابل باوری ممکن هست 

عزیزم اونایی که رفتن و برگشتن شواهد و مدارک پزشکی شون هست که مرگ رو تایید کردن و بعد برگشته و همه هم ...

مطالعه و علم از توهمات حرف نمیزنه شما هنوز مرز علم و خرافه رو نمیدونی ، در کدام مستند پزشکی و مقاله این مسایل اومده ؟ عزیزم لژ مطالعه به من نگو که مطالعه شما نهایت همون فیلمها هست 

شما اگر واقعا فرد علمی و با مطالعه بودی حداقل میدونستی که در علم و مقالات علمی و حتی مدارک پزشکی چنین چیزهایی جایی ندارند چون کار علم اثبات ماورار و متافیزیک نیست 

افسوس که از مطالعه و علم تنها اسمش رو یدک میکشی 

و مطمین هستم تنها مرجعت هم همون فیلمها هست نه مدارک پزشکی دیدی نه مقاله علمی در این زمینه اگر دیدی اینجا بیار تا صحت و سقفش رو بسنجیم اگر هم نه که سکوت کن 

مطالعه و علم از توهمات حرف نمیزنه شما هنوز مرز علم و خرافه رو نمیدونی ، در کدام مستند پزشکی و مقاله ...

اگر یک روزی بلند بشی ببینی تمام این چیزهایی که واقعیت می دونی خودشون توهم بودند  باز هم همین باور رو داری؟ 

من هرچیزی بگم شما بیشتر تو حالت انکار کردن فرو میرید و انگار من دارم آب در هاون می کوبم و ارزش حرف ه ...

منابع علمی کاری به این توهمات افراد نداره و هر چی بگردیم چیزی پیدا نمیکنیم

متافیزیک هم که در حیطه عقل و علم نمیگنجه پس کاری بهش نداریم 

مرگ سلول های مغز بعد از سلول های قلب هست معمولا واسه اونایی که برگشتن هنوز مغز زنده بوده

اگه مغز زنده س پس یعنی نمرده. منم همینو گفتم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
منابع علمی کاری به این توهمات افراد نداره و هر چی بگردیم چیزی پیدا نمیکنیممتافیزیک هم که در حیطه عقل ...

شاید ما الان توی خواب باشیم و این واقعیت ها توهم باشند 

و قرار باشه یک روز بیدار بشیم 

و من بيدار شده باشم و دوباره خوابیدم الان از دنیای بیداری خودم توی دنیای خوابی که داریم همدیگه رو ملاقات می کنیم تعریف می کنم 

یه کتابی داریم به اسم قرآن

نه

یه چیزی داریم به نام اعتقاد. خیلیا باور ندارن گلم