2777
2789
خوب انسانیت چه ربطی به اون وجود اون دنیا داره داریم راجع به موضوع حرف میزنیم بحث رو عوض نکن ثابت کن ...

به زودی بهت ثابت میشه 

من نباید ثابت کنم خدا ثابت می کنه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به زودی بهت ثابت میشه من نباید ثابت کنم خدا ثابت می کنه

خوب تعریف کن ببینیم چی دیدی ؟ شما که فقط کارت ارعاب و ایجاد ترس هست مثل همون خدایی که جز معما و ترس و وحشت چیزی بهتر خلق نکرد 

وااای از این دنیا متنفرم

هر دنیایی قشنگی خودش رو داره 

اگر از قشنگی هر دنیا استفاده نکنیم باختیم 

اما خب متاسفانه مشکلات نمی ذاره از قشنگی هاش استفاده کنیم 💔

یکی از قشنگی هاش همین دوران جوانی هست وقتی بگذره تازه قشنگی های زفته ش رو می بینیم 

خوب تعریف کن ببینیم چی دیدی ؟ شما که فقط کارت ارعاب و ایجاد ترس هست مثل همون خدایی که جز معما و ترس ...

مگه اون دنیا فقط ترس هست؟! 

که کار من ترسوندن باشه 

کسی باید بترسه که کارش دل شکستن هست 

عزیزم بهتره بجای یاوه گویی توهماتت رو ثابت کنی

عزیزم اونایی که رفتن و برگشتن شواهد و مدارک پزشکی شون هست که مرگ رو تایید کردن و بعد برگشته و همه هم وجودجهان دیگه رو  تعریف کردن .از لحاظ پزشکی هم تاقبل از مرگ سلول های مغز امکان برگشت هست .اومدی اینجا بدون یه مطالعه درست حرف میزنی رو جهالتت هم پافشاری میکنی گیر دادی به این کاربر که چی بشه .دیگه دوران جاهلیت نیست یکم مطالعه یکم تحقیق .

من الان تمام دردهای جسمی و روحی رو دارم 

دلم فقط مرگ شیرین میخواد

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
خوب تعریف کن ببینیم چی دیدی ؟ شما که فقط کارت ارعاب و ایجاد ترس هست مثل همون خدایی که جز معما و ترس ...

اون دنیا برای برخی اون قدر برای بعضی قشنگی داره که حاضر نیستند یک لحظه هم برگردند مثل آدم های اتاق کناری مون اون قدر بهشون داشت خوش می گذشت که مطمئنم اگر برگشته باشند دنیا واسه شون عذاب شده 

یک عده هم چیزی جز جیغ5و داد اون جا نداشتند 

منم که بین شون معلوم نبود جهنمی ام یا بهشتی 

و وحشتناک ترین حال رو من بلاتکلیف داشتم چون بلاتکلیفی از هر چیزی بدتره 

دقیقا یه عده انگار عقده هاشون رو جمع میکنن میارن اینجا سر این و اون خالی کنن

چون به پذیرش نرسیدند متاسفانه 

پذیرش حتی نصف دردها رو هم آروم می کنه 

اي کاش می فهمیدند توی همین پذیرش چه آرامشی خوابیده