2777
2789

بچه آیینه پدر و مادره...به حرفاشون گوش نمیده فقط کارایی که میکنن رو تکرار میکنه

پس اگر قصد دارین تا سنین بالای ۱۴سال گوشی ندین دستش حتما باید خودتون هم جلوش زیاد سرتون تو گوشی نباشه

خیلی مضره تو سن پایین گوشی دست بچه باشه...بخدت بعضی وقتا به حال بعضی بچه ها و ظلمی که خانوادا ها درحقشون میکنن گریه میکنم💔

قبول دارم حرفتو منم عین چی پشیمونم که بهش زود گوشیو دادم تقریبا از قبل دوسالگی الان پسر سالم من بعد از اونهمه گوشی دیدن پسری که حرف میزده درک میکرده همه چیزارو الان نه حرف میزنه نه درکی داره دکترا میگن اوتیسم داره ولی خودم میدونم از تلوزیون نگاه گردن زیاده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول دارم حرفتو منم عین چی پشیمونم که بهش زود گوشیو دادم تقریبا از قبل دوسالگی الان پسر سالم من بعد ...

شایدم بی بی دیجیتال هست 

خیلی علائم مشابهی دارن

با کم کردن گوشی 

و شروع کاردرمانی و گفتار درمانی بهتر میشن و پیشرفت میکنن 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
شایدم بی بی دیجیتال هست خیلی علائم مشابهی دارنبا کم کردن گوشی و شروع کاردرمانی و گفتار درمانی بهتر م ...

مطمعنی خوب میشه اره میدونم بی بی دیجیتاله ولی دکترش با قاطعیت گفته اوتیسمه ولی من میدونم پسر من از اول سالم بوده 

یه نوار از سرش گرفتم گفته یکم نامنظمه نمیدونی دلیل این چیه 

با کار درمانی اینا کامل خوب میشه؟

مطمعنی خوب میشه اره میدونم بی بی دیجیتاله ولی دکترش با قاطعیت گفته اوتیسمه ولی من میدونم پسر من از ا ...

نیاز به زمان داره و صبر 

صددرصد نمیشه گفت. ب روانپزشک اطفال مراجعه کنید 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
بردم متخصص مغز و اعصاب

من تو یه مرکز کار میکنم این جور بچه ها زیاد شدن

علائم مشابهی با اتیسم دارن

تشخیصش وافعا سخته

ولی  بی بی دیجیتال اگه باشه پیشرفتش بیشتره 

اتیسم خیلی سخته تغییر کنه 

گفتار درمانی و کاردرمانی هر چه زودتر باید بره 

یبارم ببرید روانپزشک اطفال ببینید چی میگن تشخیص چیه 

من تو یه مرکز کار میکنم این جور بچه ها زیاد شدنعلائم مشابهی با اتیسم دارنتشخیصش وافعا سختهولی بی بی ...

این دکتره بهش داروی ضد صرع داده هرچی هم گفتم برای چیه انگار زورش میومد توضیح بده 

یه دکتر دیگه که بردمش گفته اختلال ارتباط داره