2777
2789
اگه خوب نیست شاغلین جداشو

نه اتفاقا شوهر دومم با شوهرسابق خداشون فرق میکنه دقیقا نقطه مقابل هم هستن هرچی اون عوضی بود این ساده است علاوه بر اون موقعیت اجتماعی بالایی هم داره ولی از زندگی قبلیش یه دختر داره که بخاطرش زندگیم زیرو رو شد زن سابقش خونمو تو شیشه کرد اونقدر عذابم دادن بگم یک کتاب میشه، از دست آزار و اذیتهای زنه از شهر خودم اومدم یه شهر دور افتاده بدون امکانات، اینجا هم شاغل شدم اما مردم این شهر خیلی بی فرهنگ و داغونن برام پاپوش درست کردن اونقدر بهم تهمت زدن الان نوزاد ۵۰ روزه دارم ولی ۷۰ روزه که درگیر اون آدمها هستم 

همش میگم اگه این شهر نمیومدم حالم این نبود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجردم اما خیلی عذاب کشیدم می کشم

خیلی دقت کن خیلی ، خودتو خیلی دست بالا بگیر اصلا هم دلت نسوزه برای کسی ، مثل من که دلم سوخت برای دخترشوهرم ،

خواهرم گفت اون بچه داره سخته مدیریت زندگیش گفتم نه بخاطر رضای خدا اونم بچه خودمه، اما بگم چیا سرم آوردن 

نه اتفاقا شوهر دومم با شوهرسابق خداشون فرق میکنه دقیقا نقطه مقابل هم هستن هرچی اون عوضی بود این ساده ...

یعنی چیکار کردن خوب شوهرت دم اون زن قیچی کنه اولی رو

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند