2777
2789
عنوان

تبش پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست
بنظر من حموم شب خیلی بده برا بچه تو زمستون از قبل تو بدنش بوده با حموم تشدید شده ممکنه خودتون یا باب ...

نه ظهر بردم ولی بعد حمام خیلی لرزید خودمم پشیمون شدم بخاطر عوود الرژیش بیچاره رو خخخخیلی دیر ب دیر حمام میبرم 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم خیلی ویروس بدیه بخدا من ندیدم تا حالا همچین مریضی رو افتضاحه ببر سرم بزن براش خدا کنه زودت ...

چی بگم والا خواهر ان شالله خدا هممونو همه این جمع رو سلامت نگه داره بالا سر بچه هامون

اخه الرژی هم داره کل پارسال من درگیر بودم الان باز سری سومه تب میکنه دیشب التماس خدا میکردم پنج دقیق ...

میدونم منم بچه اولم دائما مریض بود از وقتی به دنیا اومد درکت میکنم عزیزدلم فقط باید قوی باشی تبشو بیار پایین بعد ساعت گوشیتو تنظیم کن هر ۳۰ دقیقه چکش کن تبش نره بالا خودتم یکم بگیر بخواب

چی بگم والا خواهر ان شالله خدا هممونو همه این جمع رو سلامت نگه داره بالا سر بچه هامون

انشالله 

خدا کنه هیچ بچه ای هم مریض نشه 

حتی دیدن ی سرماخوردگی کوچیکشون هم آدمو از پا در میاره

میدونم منم بچه اولم دائما مریض بود از وقتی به دنیا اومد درکت میکنم عزیزدلم فقط باید قوی باشی تبشو بی ...

خیلی سخته 😔🙏منم ی ترس بدی تو وجودمه دو از جون همه قل دوم همین پسرم چهل روزگی فوت شد انقد ک من ادم بیخیالی بودم الان هیچکسو نمیبینم از خودم حساستر باشه

برا ی دختر ۸ سساله که تب داشت گروه طب سنتی اینجور جواب داده بود

درمان بیماری تب و لرز

تب و لرز در بیشتر اوقات ، ناشی از عفونت خلط صفرا است. بنابراین تا این عفونت برطرف نشود ، تب و لرز ادامه خواهد داشت.

۱ - مصرف (آب سیب طبیعی) به مقدار زیاد و به صورت مداوم واجب است.

عسل وابليمو شربت کنید بهش بدید 

۲ - در زمان تب ، از مصرف چربی ها و تندی ها پرهیز شود

شکم و پهلو رو با روغن سیاه دانه ماساژ داده ببنديد

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴