2777
2789
عنوان

میشه 40نفر جمع شین برام دعا کنید

1 بازدید | 12 پست

التماس تون میکنم در حقم دعا کنین جور شه وامم بتونم وسایل بخرم زودتر برم سر زندگیم وضعیت خونه بابام خیلی بد از استرس و بی‌خوابی لاغر و ضعیف شدم بخدا 

بازم خداروشکر شوهرم خوبه اوشب تا منو دید پرسید چرا ایقد لاغر شدی ولی من همه ش میریزم تو خودم چیبگم بیام مشکلات خونمون روبگم 😭😭😭

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی S+F=💓متعهد 
ایشالا مشکلت حل شه عزیزم، از مشکلات خونتون و خانوادت هم اصلا به شوهرت چیزی نگو که بزرگترین اشتباهه

از بس فشار رومه خودبخود میزنم زیر گریه بنده خدا اونم فک میکنه از دست اون ناراحتم.. نه والا همه ش میریزم تو خودم هیچی نمیگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بس فشار رومه خودبخود میزنم زیر گریه بنده خدا اونم فک میکنه از دست اون ناراحتم.. نه والا همه ش میر ...

تو خودت نریز با دوستات یا کسی که اعتماد داری صحبت کن سبک بشی، ایشالا درست میشه نگران نباش هممون تو زندگیمون سختی هست

انشاالله همون‌طور بشه که میخوای جوش نزن به فکر خودت باش به فکر سلامتیت باش

😭😭😭بخدا شبا با گریه میخابم هیشکی نمیدونه.. یا خدا دست همه رو بگیر کمک منم کن 

تو خودت نریز با دوستات یا کسی که اعتماد داری صحبت کن سبک بشی، ایشالا درست میشه نگران نباش هممون تو ز ...

متاسفانه یه اخلاقی دارم نمیتونم به هیشکی اعتماد کنم و حرفی بزنم میگم فردا از حرفام سو استفاده میکنه

برا باز شدن گره مشکلاتت صلوات میفرستم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)