2777
2789
عنوان

دزد اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره الان دوره ای هست که به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد. بیرون میری باید مراقب باشی تو روز روشن ادمو میب ...

گفتی ادم میدزدن ترس گرفتتم من فردا میرم تهران پنج صبح میرسم یهو منو ندزدن😂😂

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
حالا من بگم ما خونمون اپارتمان نیست بخاطر حیاطمون چاه اب داریم که اب بدیم توش دستگاع هست بیرونم سگ د ...

چیکارش کردین باید طوری میزدینش  که صدای خر بده😂😂😂

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

منم داشتم سکته می کردم چاقو ورداشتم خیالم راحت باشه حواسم نبود دست خودمو بریدم کل بدنم داشت می لرزید

😂😂😂. الان گفتم تو کامنت قبلیم که همیشه تو خونه یا اتاق چماق بزارین. با چماق راحت میشه زد به طرف اما چاقو نمیشه چون مردا زورشون زیاده از طرفی باید نزدیکش بشی تا بتونی ضربه بزنی برای همین چوب بهتره. 

شاید

یکی از فامیل ما هم کلی طلا از بردن

حالا ساختمون کاملا محافطت شده بود

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

😂😂😂. الان گفتم تو کامنت قبلیم که همیشه تو خونه یا اتاق چماق بزارین. با چماق راحت میشه زد به طرف ا ...

چماق ؟ 😂

نمی‌دونم والا ایشالله برای کسی پیش نیاد که بخواد از چماق استفاده کنه یا چاقو

نمی دونم والا آخه همسایه هامون همشون وضع مالیشون خیلی خوبه خونه قدیمی هست ولی شمرونه

آخه آپارتمانی ها ورد بهشون راحت نیست 

گفتی ادم میدزدن ترس گرفتتم من فردا میرم تهران پنج صبح میرسم یهو منو ندزدن😂😂

نمیشه یه طوری بری که ساعت هفت برسی. البته تهران از پنج صبح فک کنم مترو و بی ار تی کار میکنن. از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنی بهتره. انشالله به سلامتی بری. 

فرار کرد کصکش ولی سگا تا اخر دنبالش افتادن نمیدونم گاز گرفتنش یانع😂😂

فحش نده زشته😂

سگ ها باید تکه تکه اش میکردن