2777
2789
عنوان

دزد اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 78 پست
مثلا داد بزنی بگی بابا داداش پاشین دزد دزدد پاشینن چاقو بردارین فرار میکنه طبیعتن بنظرم

یه دزد چند روز خونه رو دید میزنه بعد میاد دزدی. میدونن چند نفر تو خونه هستن. بعدشم داد بزنی مطمئن باش می‌کشه فرار نمیکنه. یکی از استادای ما همین طوری شده بود خونه مادرش دزد میاد داداش استادمون و مادرش بیدار میشن دزد اینا رو می‌کشه و هر چی تو خونه بوده و ماشین رو بر میداره می‌ره.

چند وقت پیش هم تو کوچمون یه خونه رو دزد زده. مثل اینکه دزده چند روز ورود و خروج اهل خونه رو بررسی کرده. مادر خونه که بچه ها رو می‌بره مدرسه دزد میاد طلاها و چیزای دیگه رو بر میداره. الان دیگه رحم ندارن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا دزدا قاتل نیستن ،یه آسیب جزعی میزنن که طرف دیگه پیگیرش نشه ،اما اینی که شما میگی قاتلم بوده

ممکنه ، البته امکانم داره داد بزنی دزد هول کنه غیرعمد بکشت

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
نه بابا آپارتمان

تو آپارتمان دزد اومد اونم فقط در خونه ی شما

چطور اومد تو ساختمون؟

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

یه دزد چند روز خونه رو دید میزنه بعد میاد دزدی. میدونن چند نفر تو خونه هستن. بعدشم داد بزنی مطمئن با ...

دینای بدی شده ادما بخاطر پول هرکاری میکنن هرکاری از هرکسی بعیدع خدایی واقعا دیگه کسی رحم ندارع 

اره خب اونیم که میرع دزدی سرش نمیندازه پایین یا اللع نمیرع مطمئنن امارتو دارع که اومدع سراغ خونت

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
تو آپارتمان دزد اومد اونم فقط در خونه ی شماچطور اومد تو ساختمون؟

متاسفانه توی آپارتمان قبلی ما هم دزد میومد 

به نظر من باید دوربین ها و دزدگیرهایی که سیستم شون اصلا از کار نمیفته رو نصب کنند تا جرات شون کم بشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
تو آپارتمان دزد اومد اونم فقط در خونه ی شماچطور اومد تو ساختمون؟

نمی دونم ولی داشتم سکته می کردم آخه خونمون یکم قدیمیه همه همسایه ها هم سنشون بالاس حتی چند دفعه خودم از مدرسه برگشتم دیدم در پایین رو باز گذاشته بودن

متاسفانه توی آپارتمان قبلی ما هم دزد میومد به نظر من باید دوربین ها و دزدگیرهایی که سیستم شون اصلا ا ...

ما حتی صاحب خونمون یه دوربین ساده کار نگذاشته فکر کن یه آپارتمان یه دونه دوربینی نداره

متاسفانه توی آپارتمان قبلی ما هم دزد میومد به نظر من باید دوربین ها و دزدگیرهایی که سیستم شون اصلا ا ...

من فکر میکنم از اهالی همون ساختمونن

که راحت هم غیب میشن

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

دینای بدی شده ادما بخاطر پول هرکاری میکنن هرکاری از هرکسی بعیدع خدایی واقعا دیگه کسی رحم ندارع اره خ ...

اره الان دوره ای هست که به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد. بیرون میری باید مراقب باشی تو روز روشن ادمو میبرن. تو خونه همین طور. همیشه یه چماق تو خونه تو اتاق بزارین. 

نمی دونم ولی داشتم سکته می کردم آخه خونمون یکم قدیمیه همه همسایه ها هم سنشون بالاس حتی چند دفعه خودم ...

مواظب خودتون باشید دیگه

حالا من بگم ما خونمون اپارتمان نیست بخاطر حیاطمون چاه اب داریم که اب بدیم توش دستگاع هست بیرونم سگ داریم ساعت یک مامانم رفت بیرون گفت اون طرف حیاط خیلی صدا میاد یهو با چراغ نگا کردیم دیدم دزد دارع دستکاع درمیارع بابام داداشم من با شلوارک تیشرت افتادیم دنبال دزدع حالا مگه ولش میکردیم😂😂

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...