2777
2789
عنوان

دزد اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 78 پست
نمیشه یه طوری بری که ساعت هفت برسی. البته تهران از پنج صبح فک کنم مترو و بی ار تی کار میکنن. از وسای ...

راهم دورع یازده ساعته باید ۱۱مطب دکتر باشم 

ارع اینکع شلوغع یکم ادمو امید وار میکنه 

مرسی عزیزم

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
اوه اوه 🤦🏻‍♀️

بیچاره دو روز بود ازدواج کرده بود

نه دری شکسته بود نه چیزی آسیب دیده بود

فقط طلاهاش و بردن مدیر ساختمون ها هم شک بر انگیزن البته نه همشون

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم که همسایه ها مسن هستن درو خیلی وقتا خودم دیدم یادشون می‌ره ببندن چند دفعه از مدرسه برگشتم دیدم ...

حالا روز فرق داره شب که در و باز نمیذارن

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

فحش نده زشته😂سگ ها باید تکه تکه اش میکردن

باید میدیدی خیلی خندع دار بود مامانم داد میزد توکجا میری دختر. میگفتم بابا ببینم دزدع کیه اخع اینجا همه همو میشناسن😂

باید میدیدی خیلی خندع دار بود مامانم داد میزد توکجا میری دختر. میگفتم بابا ببینم دزدع کیه اخع اینجا ...

شیر شده بودی آره🤣🤣🤣🤣

خدا نخواست آبروش بره 

ادامه بده رسوا میشه

شیر شده بودی آره🤣🤣🤣🤣خدا نخواست آبروش بره ادامه بده رسوا میشه

شیر زنیم برا خودم مثلا😂😂😎

حدس میزنیم میدونیم کیه چون اینجا فقط یه دزد هست اونم چون معتادع همه چی دم دستس بیاد میبره نصف احالی اینجا وسایلشونو دو دیقع ای میبره خیلی زرنگه ماشینم جدیدا میدزدع

شیر زنیم برا خودم مثلا😂😂😎حدس میزنیم میدونیم کیه چون اینجا فقط یه دزد هست اونم چون معتادع همه چی د ...

لری؟😁😁😁

وای چه بد دزد لعنتی