2777
2789
عنوان

بیاین از ناراحتی یا دغدغه اکنونتون بگین🦦🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 122 پست
خیلی مریضم ،حالم ناخوش هرچی دعامیکنم تنهاارزوم یگ ساعت سلامتین بااینکه وضع مالی خوبی ندارم اماشکرگذا ...

کلی انرژی مثبت برات عزیزدلم چیشده روحی بدی؟یا جسمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مردم بخدا😭

معمولا بهار آبله زیاد میشه آخه ببین خنکی بخور روی جوشان هم جوش شیرین بمال با پنبه جوش شیرین و آب رو قاطی کن مثل خمیر مانند میشه بمال روشون خنکی هم زیااد بخور ی هفته بگذره الی دو هفته خوب خوب میشی

هردو فداتون. خیلی ام تنهام. الانم تاپیامتون دیدم اشکم ازذوق سرازیرشد چون همه میبینن ولی کسی حالمونمیپرسیدحالاازذوق اشک میریزمودلم براخودم سوخت. ممنونم عزیزم اماخلاصشابگم خیلی دردکشیده وچندتاشکست باهم ازدست دادن عزیزانم فوت پدرمادرم بعدطلاقم دوری بچهام کم کم مشکلات اقتصادی به روح جسمم فشاراورده سلامتیموازم گرفت مشکل قلبی جادوهم شدم. همینطورتنهاگوشه گیر فقط منتظر معجزه ای از طرف خداوند متعال دستنویس

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

بی پولی

یآدمه روزگاری پول بستنی هزار تومنی رو داشتم فقط پول بستی کمی گرونتر در حد ۶تومن نداشتم اما خوشبخت تر بودم کلی آرامش هم داشتم الان شرایط مالیم اولیه خوبه خوبه اما اصلا آرامش دل خوش ندارم خدا روزگارم سرگرم بیابونی نیاره

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند