2777
2789
عنوان

تیکه کنایه یکی از دوستامون به ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار اشتباهی کردین اونا از دست و دلبازی تون سو استفاده 

کردن باید مثل خودشون پونصد تومن میدادین 

بعدشم توی این دوره زمونه دلسوزی کیلو چنده هیچ کس ارزش خوبی نداره تا کسی رو خوب نشناختین نباید بهشون خوبی کنین چون بعضیا واقعا آدم نیستن جنبه ندارن 

بی وفا هستن سگ معنی خوبی رو می‌فهمه ولی اینجور آدما اصلا و ابدا نمی‌فهمن 

بگو لابد تو مراسم یا کادو دادن خودتون کم هزینه کردید ک اونام کم خرج کردن .اگ برای من کسی ۱تومن بیاره ...

نه اصلا مراسم کادویی اینا نداشتیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
کار اشتباهی کردین اونا از دست و دلبازی تون سو استفاده کردن باید مثل خودشون پونصد تومن میدادین بعدشم ...

دقیقا آخ گفتی نمی‌دونستم آخرشم ی چیزی بدهکار میشیم بهشوم

اگه هم خواستی جوابشو بدی بگو حتما به اندازه ای که بهشون سرویس داده شده میدن شاید خوب نبوده که کم داد ...

می‌خوام بگم خوبه فلانی انقد داد برا ما ک کلی اومدن خونه ما خوردن پونصد دادن

یا بگید خوب اگر اینقدر فکر میکنید در حقتون کم لطفی کردندیگه باهاشون رفت وامد نکنید دیگه نرید خونشون

بعد همیشه زنگ میزنن ب ما التماس میکنن برا رفت و امد

هه😁🤣🤣

مثلا امشب گف فلانی اومد عروسی من ۳تومن کادو داد با اینک رفاقت آنچنانی با من نداره باید براش جبران کنم خیلی بامعرفته رفیق واقعی اونه

من فقط میگم اول شناخت بعد صمیمیت تمامالانم دیر نشده دورشون یک خط قرمز بکشید دیگه از این جور آدما فاص ...

رفیق ۱۵سالع شوهرمه خیلی خاله زنکه ب شدت مرد حسابی اومدی کلی خونه من ناهار و شام خوابیدن ۵۰۰دادی سه برابر پول دادم عذوسیت حداقل خجالت بکش

خوب با رفیقهای واقعیشون رفت وامد کنن و بیخیال رفیقای غیر واقعی بشن باید همینو بگید

چندین بار دهنش باز کرده زر زده ب خاطر شوهرم تا الان دهنم بستم

می‌دونی خیلی تنهاییم خیلی خانواده همسرم اصلا ب درد نمیخورن الان ۴ماهه دعوتمون نکردن بیخودی با خانواده خودم زیاد رفت و آمد دارم ولی آخرهفته ها همیشه تنها تو خونه ایم همسرم افسرده شده از شدت تنهایی با ی مشت اشغال رفت و آمد میکنیم ک هر موقع ب تیکه میندازن دیگ نمی‌خوام ارتباط داشته باشم باهاشون