2777
2789
نفر پانزدهم

نه دیگه. این بازیگر خیلی خوبیه به نظرم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط تو یوسف پیامبر خوب بود اونم حرف نمیزد

گرگ گفت یوسف را ندریده😄

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
گلزار خدایی خوبه چرا مسخرش میکنین؟ تا قبل ازدواجش همه قربون صدقش میرفتین

من هیچوقت ازش خوشم نیومده چه قبل ازدواج چه بعدش.سلیقه ها متفاوته خب تو عاشقش باش چکار کنم

برای خودت زندگی کن🫠🫠

حالا دقت کردین بعضی بازیگرا انگار برای یه سری فیلمای خاص ساخته شدن فقط.مثلاً محسن تنابنده انگار فقط ...

محسن تنابنده خیلی فیلم ازش ندیدم ولی بنظرم تو رهایم کنم خیلی خوب بود 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
حالا دقت کردین بعضی بازیگرا انگار برای یه سری فیلمای خاص ساخته شدن فقط.مثلاً محسن تنابنده انگار فقط ...

شاهگوش دیدی؟ تو اونم عالیه اتفاقا قوی بازی میکنه ولی نقی از همه نقش هاش پررنگ تره

همتا اسم خـودمه♥