2777
2789

چقدر بعضیا بی جنبن،هرکی هر فیلم و سریالی دوست داره و سلیقشه میبینه،اینکه گارد بگیری و ریپلای کنی و مثلا تحقیر کنی،فقط بی شخصیت خودتونو میرسونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلزار تو فیلم بوتیک حمید نعمت الله خوب بازی کرد. شام آخر فریدون جیرانی هم خوب بود. کارنامه ی دهه ه ...

کاملا درسته بالاخره یه تحلیل کارشناسانه دیدم در کنار جیزایی که گفتین فیلمنامه هم خیلی موثره خیلی دیدم بازیگری که خوب بازی کرده همیشه اما تو یه فیلم افتضاح میشه بخاطر اینه که فیلمنامه ضعیف و شعار زده است حسا واقعی در نمیاد یا حتی بازیگر میگه ولش کن این فیلم ارزش این که بیشتر انرژی بذارم رو نداره

حمله نکنید ولی نوید محمد زاده اصلا بازیش اوکی نیست

حمله چرا حرفت حقه 

باید بره افغانستان بازی کنه منم حالم بهم میخوره ازش

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اسی چقد تاپیکت حق بودیعنی با همشوووون موافق بودمبه خصوص پسرمالک 🤣🤣🤣 واون نفس بازغی گوشت تلخ و چند ...

همین گوشت تلخ جایزه هم برده دیپلم افتخار دادن بهش...والا مادرشم پخی نیست لااقل باباش یه چیزی مادرش لیسانس یه دانشگاه آزاد رو داره که معلوم نیست خوب بلده تدوین یا نه...

گلزار

خدایی چرا از گلزار نمیکنین😐😐کجاش بده بدبخت نمیگم خیلی عالیه ولی بد هم نیست این همه فیلم داده بیرون همشم ترکونده من نمیفهمم چرا ملت به گلزار یکسره گیر میدن 

حمله چرا حرفت حقه باید بره افغانستان بازی کنه منم حالم بهم میخوره ازش

نوید که خیلی حرفه ای بازی میکنه.قشنگ هر حسی رو ب مخاطب انتقال میده استرس ناراحتی خشم...تعجب میکنم قبولش ندارین

نوید که خیلی حرفه ای بازی میکنه.قشنگ هر حسی رو ب مخاطب انتقال میده استرس ناراحتی خشم...تعجب میکنم قب ...

No

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️