یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قبول کنید پسر ماهی توو فیلم در انتهای شب (اسم کوچیک یادم نمیاد فامیلیش سرلک هست) بازیگر خوبیه
همین کاوه تو زیرخاکیه دیگه،منم دوسش دارم👌🤌
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
همین که اون سریالای چرتو پرت رو میای با مختار مقایسه میکنی یعنی هیچی از فیلمو سریال نمیفهمی حاضرم ...
دقیقا همچین فیلمایی مث مختار و یوسف پیامبر واقعا اثرات ماندگار هنری تاریخی دینی هستن و اونقدر پروژه های فاخر و عظیمی هستن که علیرغم اینهمه پخش تکرار بازم تماشاگر و مخاطب میلیونی دارن و هربار بیننده رو وسوسه میکنن به دوباره دیدن
اما همین فیلمای نمایش خانگی مث زخم کاری یا پوست شیر که من خودم دوسشون داشتم و دیدمشون اصلا رغبت و حوصله دوباره دیدنشون رو ندارم نهایتا بشه دو بار دید
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
اینم که باباش کارگردانه اگه بازیگر نمیشد عجیب بود خخخخ
اینکه هر فیلمی باباش میسازه باید توش باشه حتی فیلم تاریخی،
فک کن سر فیلم جیران رفته گفته بابا یه نقش خفن میخوام،باباش گفتم نمیشه که فیلم تاریخیه،اینم گفته من نمیدونم خودت یه کاریش بکن
و اینطوری شد که شخصیت خیالی سیاوش ظهور پیدا کرد😂
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎