2777
2789

تو این تاپیک شاهد بارش زیادی از حق توسط استارتر بودیم😊

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حصاری رو خوب اومدی..اصلا بلد نیست بازی کنه من نمیدونم کی اینو بازیگر کرد!!

صداشم از ته چاه درمیاد عنتر معلوم نیست چی ور میزنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من که کلا تا زمانی که شفافیت نداشته باشه سینمای ایران پامو سینما نمیزارم 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

عکس کل سینما و تلویزیون گذاشتی که😐

ترلان و ارسلان از کودکی بازیگر هستن حالا شما میگی نباید بازیگر میشدن🤣ملاک انتخاب اینا چیه سواد بازیگری شما یا از جای معتبر آوردی

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

گلزار بازیگریش به کنار خوانندگیش افتضاح من نمیدونم چه خری به این گفته صدات قشنگ 🥴

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
قبول کنید پسر ماهی توو فیلم در انتهای شب (اسم کوچیک یادم نمیاد فامیلیش سرلک هست) بازیگر خوبیه

همین کاوه تو زیرخاکیه دیگه،منم دوسش دارم👌🤌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

همین که اون سریالای چرتو پرت رو میای با مختار مقایسه میکنی یعنی هیچی از فیلمو سریال نمیفهمی حاضرم ...

دقیقا همچین فیلمایی مث مختار و یوسف پیامبر واقعا اثرات ماندگار هنری تاریخی دینی هستن و اونقدر پروژه های فاخر و عظیمی هستن که علیرغم اینهمه پخش تکرار بازم تماشاگر و مخاطب میلیونی دارن و هربار بیننده رو وسوسه میکنن به دوباره دیدن

اما همین فیلمای نمایش خانگی مث زخم کاری یا پوست شیر که من خودم دوسشون داشتم و دیدمشون اصلا رغبت و حوصله دوباره دیدنشون رو ندارم نهایتا بشه دو بار دید

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اینم که باباش کارگردانه اگه بازیگر نمیشد عجیب بود خخخخ

اینکه هر فیلمی باباش میسازه باید توش باشه حتی فیلم تاریخی،

فک کن سر فیلم جیران رفته گفته بابا یه نقش خفن میخوام،باباش گفتم نمیشه که فیلم تاریخیه،اینم گفته من نمیدونم خودت یه کاریش بکن

و اینطوری شد که شخصیت خیالی سیاوش ظهور پیدا کرد😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎