جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒
اصولا همه بازیگرامون نابازیگرن.پرویز پرستویی رضا کیانیان فاطمه معتمد اریا گوهر خیر اندیش عزت الله ان ...
نه بازی محسن تنابنده هم خیلی خوبه تو فیلم جنگجهانی سومکه عالیه احمد مهرانفر تقریبا همیشه خیلی خوب بازی میکنه شبنم مقدمی خیلی خوبه پریناز عالیه نوید محمد زاده عالیه
حالا نمیگم چی ولی اینجا تمام بازیگرای زن رو اسی معرفی کرده و خوب چهره هم نیستن و زیبا هم اکثرا هستن حالا جا دارن برای رشد کردن یزره مغرضانه بود بنظرم...
وقتی دارید آی فیلم میبینیدخب آی فیلم یعنی مختار و جومونگ دیگه😂😂😂😂چرا سفسطه میکنید 😂😂😂😂
همین که اون سریالای چرتو پرت رو میای با مختار مقایسه میکنی یعنی هیچی از فیلمو سریال نمیفهمی حاضرم قول بدم حتی یه قسمت از مختارو ندیدی! شما خیلی باکالاسی، برو بشین دل ببین! لابد سریال ترکیه ای هم میبینی؟
حالا چون صدا و سیما یک دهست که داره هی تر میزنه دلیل نمیشه اثری مثل مختارو در حد سریالای سیمای خانگی بیاری پایین، ای انسانه خیلی با کالاس و دوری کننده از صدا و سیما
کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟
استارتر بگو که ی لیست از بازیگرای خوب هم داری و توو لیست نفر اول جمشید هاشم پور هست
....و مرحوم خسرو شکیبایی
پرویز پرستویی
شهاب حسینی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...