2777
2789

اینجوری نگو ... ناامیدی از شیطان لعنت الله که نمیخواد بنده های خوب خدا زنده باشن و شکرگزاری کنن 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری نگو ... ناامیدی از شیطان لعنت الله که نمیخواد بنده های خوب خدا زنده باشن و شکرگزاری کنن

اره من خودم شیطانم اصلا اهمیت نداره هیچی برام 

باورامو از دست دادم

بیا بغلم چی اذیتت کرده اینجوری بهم ریختت

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

یه دوستی دارم بهش میگفتم این امتحانا و درسای سخت و دوری برا چیه .خسته شدیم...حرف قشنگی زد... گفت اگه همه دردای مردم عالم و بذارن وسط و ب ادم ها بگن هرکسی یه دردی و برداره ادم باز مال خودش و برمیداره چون ظرفیت و طاقت همون و داره فقط... صبوری کن اگر غم هست خداهم هست ♡ مهربون بنویس با مداد رو کاغذ وتموم چیزایی که از خدا میخوای و بهش بگو... برا امام زمان نامه بنویس.... باهاش حرف بزن... هر روز ۵ دقیقه با خدا خلوت کن بهش بگو قویت کنه بگو ازش عزت میخوای حال خوب میخوای... نمازای اول وقت... همه اینا معجزه میکنن... #الحیاة... نگران نباش باشه؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اره من خودم شیطانم اصلا اهمیت نداره هیچی برام باورامو از دست دادم

دور از جونت عزیزم... تو بنده پاک خدایی .. اخه چیشده اینقده بی قراری

فکر کن اومدی داری یه فیلم سینمایی میبینی . هیچ چی و به خودت نگیر.فقط یه مرحله ای داری میگذرونی که میخوای قوی تر بشی همین.... دور گردون گر دوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور... 

#الحیاة

#آرامش

#یالطیف

#یامقلب_القلوب_والابصار

#یانوریاقدوس

دعا میکنم حال دلت خوب بشه و آروم بشی خانوم گل.

هیچ کسی ارزشش نداره بخاطرش خودت و اذیت کنی زیبا...

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی

صبرکن پیدا شود گوهر شناس قابلی

لیاقتت نداشت مطمئن باش بهترین ها در انتظارته... اون ادم سمی همون بهتر که رفت پی کارش.

ادم زندگی هیچوقت تو رو نمیرنجونه