2777
2789
عنوان

به خاهرزاده شوهرم گفتم خونمون جداس بهش برخورده 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست
خب وقتی خودشون نمیخوان بمونین؛ بقیه چه اصراری دارن؟همیشه واسم سوال بود که مردم چطور میتونن یهو از یه ...

مبگن بیرونتون هم کردن باید سکوت کنید چون بزرگترن!!!! 

شغلش آزاده

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شغل همسرت چیه؟؟ 

یبارگی بندر بمونید اگه کار همسرت اونجاس

پدرمادرخودت کجان؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اخه عزیزم خونه ساختن که الکی نیست نمیخوام ناامیدت کنمولی اگه قرار بود خونه اجاره کنید یا بخرید باز ح ...

عشقم یه خونه نقلی 600 تمنه تو ارومیه و در حد ما هم هست فعلا بخریم بعدا عوضش میکنیم بزرگتر میخریم 

بعدسم نمیگم حتماااا امسال باید بسازه فقطدمیگم دوسالم طول بکشه مهم نیست ولی باید بفکرش باشی و فکر خونه باباتو تو سرت بنداز بیرون ک همه میگن اون خونه ارث همه بچه هاس

صدباررر بهش گفتم بازم میگم اگ بحث رفتن رو پیش بکشه من طلاق میگیرم

چون پنج سال تحمل کردم دیگ بسه

شغل همسرت چیه؟؟ یبارگی بندر بمونید اگه کار همسرت اونجاسپدرمادرخودت کجان؟؟

بدبختی اینجاس اونام تبریزن

کسیو ابنجا ندارم

چرا حدا نمیکنید خونه رو؟

شوهرم سرکار نمیرفت تازه میره الانم هرکی یه جور برامون تعیین تکلیف میکنه که مادرشوهرم تنهاست و نباید ولش کنید و اینا

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
شوهرم سرکار نمیرفت تازه میره الانم هرکی یه جور برامون تعیین تکلیف میکنه که مادرشوهرم تنهاست و نباید ...

این دقیقا شرایط منه

چیکار میکنی پس؟ 

بدبختی اینجاس اونام تبریزنکسیو ابنجا ندارم

اله جانینان 

عیب المز ❤️❤️

غصه نخور

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عشقم یه خونه نقلی 600 تمنه تو ارومیه و در حد ما هم هست فعلا بخریم بعدا عوضش میکنیم بزرگتر میخریم بعد ...

حق داری عزیزم

گفتم گول وعده هاش رو نخوری دوباره پاشی بری تو اون خونه

بهت بگه بیا فعلا بریم اونجا کم کم خونه رو بسازیم

چون همچین حرفی فقط وعده است

{ خانم هستم }
حق داری عزیزمگفتم گول وعده هاش رو نخوری دوباره پاشی بری تو اون خونهبهت بگه بیا فعلا بریم اونجا کم کم ...

میدونم قشنگم میدونم چی میگی

عید هم بریم میریم خونه مامانش اما به عنوان مهمون چند روزی میمونیم

ولی اگ بدونم شوهرم یه ذرههههه خودشو زده ب بیخیالی بخدا تو این زندگی نمیمونممممم 

بهشم گفتم