2777
2789

من عروس آخریم 

سه تا جاریام خونشون از مادرشوهرم جدان ولی تو شهر مادرشوهرمه (تبریز هستن) 

ما اخریش بودیم و داداشا بین خوشون قط و وصل کردن ک ما باید پیش مامان و باباشون بمونیم و بشیم سر خونه، 

پنج سال بزورررر موندیم پدر و مادر همسرم مارو نمیخاستن

و چند ماه پیش جمع کردیم اومدیم بندرعباس چون بیرونمون کردن از خونه

حهیزیمم مونده خونشون 

و یه ماه پیش از بندر رفتیم تبریز عروسی خاهر شوهرم

شوهرم بعد عروسی دید مامان و باباش تنها موندن گفت بمونیم پیششون و اینا من قبول نکردم گفت پس الان بریم بندرعباس عید ک اومدیم دیگ میمونیم و اینا ینی میریم سر خونه

منم جدی نگرفتم

اولای جدایی خونمون طلا فروختم زمین خریدیم تبریز ک خونه بسازیم

شوهرم بعد عروسی خاهرش گفت نمیسازم خونه رو و خونه بابام هست

الان یکم نرمش کردم ک قراره بسازه خونه رو عید ک رفتیم

گفتم اگ نسازی منم نمیمونم و میرم برای طلاق

و قراره بجای تبریز ارومیه خونه بسازه!!!!!! 

دیگ مسئله اصلی اینه

خاهرشوهرام همش ب شوهرم میگن حق نداری جداشی تو باید پیش مامان بابا باشی پیرن و فلان

خلاصه 3 روز پیش با دختر خاهرشوهرم با پیام حرف میزدیم ک گفت خرداد عروسیه فلانیه گفتم حیف ک اونجا نیستیم اونموقع میاییم بندر گفت ینی چی مگ عید اومدی برای همیشه اینجا نمیمونی؟( منظورش پیش پدر و مادرشوهر بود) گفتم نه عزیزم درحد یه مسافرت میاییم برمیگردیم 

باز گفتم شاید فلانی(شوهرم) خونه مون رو بسازه بخاطرش یه ماهیی بمونیم 

گفت، هااااا 

گفتم والا

دیگ چیزی نگفت و کلا از اون موقع حرف نزده باهام 

انگار سر سنگینه😂😂😂

دوسال از من کوچیکتره

خدایی چرا؟این حقه منه؟

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چهپررو ان نگه داری از پدر مادروظیفه ی همه است نه شما

دقیقا بخدا

نمیدونم چه رویی دارن اینا 

اسی خودت جنوبی هستی؟؟ 

چرا از شمال رفتید جنوب😁😁

کار همسرت چیه اینقدر راحت میتونید جابجا. شید

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خب وقتی خودشون نمیخوان بمونین؛ بقیه چه اصراری دارن؟

همیشه واسم سوال بود که مردم چطور میتونن یهو از یه شهر برن شهر دیگه واسه زندگی. و راحت جابجا میشن. مگه شغلشون چیه که میتونن انقدر سریع جابجا بشن؟ خونه و زندگی و خانواده و ....

من مهاجرت خیلی خیلی واسم سخته.‌‌‌.‌‌.

باید همون اول جهازتو میوردیتا وقتی وسایلت اونجان معلومه که هیچکی حرفتو جدی نمیگیره

عشقم تو فشار مالی بودیم نتونستیم بیاریم چون خونه ای ک گرفته بودیم مبله بود و کوچیک کجا میذاشتیم وسابلا رو

بعدشم تبریز یا ارومیه خونه بسازیم بازم وسایلمون لازممونه و میاریم

اسی خودت جنوبی هستی؟؟ چرا از شمال رفتید جنوب😁😁کار همسرت چیه اینقدر راحت میتونید جابجا. شید

اره الان جنوبم

چون مجبور بودیم و شوهرم از اولشم کارش اینجا بود و منو تنها میذاشت تبریز میومد اینجا

کارش آزاده عزیزم اینجام میشد راه بندازه البته با کمک پسر داییش

تقریبا با این تفاوت که ۵ساله تو یه خونه دارم باهاشون زندگی میکنم همه چیمون مشترکه

منم پنج سال با اونا زندگی کردم خوب تو یه خونه 

همه چی ما هم مشترک بود

عشقم تو فشار مالی بودیم نتونستیم بیاریم چون خونه ای ک گرفته بودیم مبله بود و کوچیک کجا میذاشتیم وساب ...

اخه عزیزم خونه ساختن که الکی نیست نمیخوام ناامیدت کنم

ولی اگه قرار بود خونه اجاره کنید یا بخرید باز حرفی

اما ساخت و ساز سخته و طول میکشه

مردا الکی وعده میدن

بعیده خودشو درگیر ساختن خونه کنه وقتی خونه باباش حاضر و اماده است وسایلشم همونجان

{ خانم هستم }