من چهار و سال خورده ای میشه که به یه شخصی علاقه دارم که اون از این علاقه خبر نداره خیلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نتونستم، تموم اون ملاکا و ویژگی هایی که من تو یه پسر میخوام تو اون شخص هست میخوام چند وقت دیگه برم و همه چیو بهش بگم اینکه چقدر بهش فکر میکنم و دوسش دارم
اینم بگم هر دوتامون همسنیم یعنی من ۱۹ سالمه و اونم ۱۹ سالشه فقط تفاوتمون اینه که اون چهار ماه ازم کوچیکتره و دانشگاه میره ولی من هنوز دانشگاه نرفتم
یکی بهم گفت داری اشتباه میکنی پسر باید ۵ تا ۱۵ سال از دختر بزرگتر باشه چون پسرا خیلی دیرتر از دخترا عقلشون میرسه پسر نباید همسن دختر یا از خودش کوچیکتر باشه چون مثل این میمونه که انگار داری بچتو نگه میداری و بهش شیر میدی بعدشم اگه یه همچین موردی باشه که عقلش بیشتر از دختر همسن خودش برسه و عاقل و زرنگ باشه و دانشگاه هم رفته باشه مگه احمقه یا مغز خر خورده که بیاد دختر همسن خودشو بگیره وایمیسه سنش یکم میره بالاتر بعد میاد یه دختر ۱۰ سال از خودش کوچیکتر میگیره بخدا به فلان چیز قسم میخورم اون نمیاد تورو بگیره اینا رو امروز یه خانمی بهم گفت
خیلی حالم بده و بهم ریختم دیگه هیچ امیدی ندارم همش میترسم که نشه کارم فقط شده گریه
به نظرتون من باید چیکار کنم هر چی میدونین یا به ذهنتون میاد بگین