2777
2789

#‍ دوستان پیک می یعنی کسی که به طریقای مختلف دنبال توجه دیگران هست.

🌚به نظرتون خانومی که جلوی دیگران از اندام خودش و سایز بدنش و ظرافت اندامش(صورت، دست، پا ،شانه و..) تعریف میکنه دنبال توجه هست؟ به نظر شما هم همچین فردی حال به هم زنه؟ حال به هم زن که نه یجورایی انگار از برگزیدگان الهی خودشو میبینه.

🎗️یه بنده خدایی از اطرافیانم توی بحثای مختلف اشاره میکنه به این مسئله مثلا: من دستام و ناخنتم خیلی ظریفه همیشه ناخنکارم میگه/ فلان جا خانومه بهم گفت کدوم باشگاه میری اینقد اندامت خوبه/ من گردنم از بس ظریف و لاغره موفع آب خوردن سرفه‌م میگیره/ من موهام خیلیی نازکه/ من شونه هام خیلی باریک و کوچیکه/ من مچ دست و پاهام خیلی  لاغره/ من حیف شدم با فلانی ازدواج کردم/من تا یکی دوسال پیش 55 کیلو بیشتر نبودم الان چاق شدم(دروغ)/ همه بهم میگن مژه هات خیلی بلنده/ دوستام میگن تو زیباترین دوستی هستی که داشتیم/ دوستام میگن کاش چهرمون شبیه تو بود و.... بقیشو خودتون میدونید.

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط گردن باریک😂😂😂😂

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

فقط قسمت گردنش🤣🤣🤣🤣

همیشه میگه شوهرم میگه چرا اینقد گردنت باریکه منم سعی میکنم خودمو کنترل کنم😂

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.